Fluizii Roji şi prostia fără frontiere: aleșii „poponețului”

Dacă tot există o vorbă în popor care zice că votăm nu cu capul, ci cu “partea dorsală”, prin deducţie logică înseamnă că politrucii care ne conduc sunt “aleşii poponeţului”. Și cum aceştia nu ne produc doar furie, ci şi veselie, mai ales când îşi fâţâie poponeţul pe scenele sărbătorilor comunale, hai să ne veselim (că ce altceva ne-a mai rămas de făcut?) de cum sunt unii trimişi la Tribuna Parlamentului, tocmai de o galerie fabuloasă de… buci.

fluizii_roji_fund

Cum aleşii sunt suma alegătorilor, se poate deduce forma şi dimensiunea fizică a acestor “posterioare”. Înşiruiţi, ca la un concurs de culturism, însă nu pentru a-şi arăta muşchii, ci bucile, chiar dacă stau cu faţa la noi, unii mai umflaţi, alţii mai scofâlciţi, poponeii, demni bucifali ai prostiei noastre de a prefera partea dorsală, în detrimentul raţiunii, când ne exercităm aşa-zisul drept constituţional, nu ne lipsesc de această paradă, vară de vară, an de an.

Am avut parte în distracţia noastră şi de un poponeţ de sex feminin, devenit celebru pentru despicătura care-i arată condiţia, atunci când a lăsat să i se absoarbă slipul, exact în locul prin care suntem sloboziţi în această lume condusă de poponeţi, care mai de care mai hâd şi mai dezamăgitor. Făptura cu pricina, care primeşte pe deasupra şi apelativul de “sexi”, ar face bine să ne întoarcă spatele, aşa cum fac şi ceilalţi poponeţi, şi să ne arate c…ul. Merităm din plin spectacolul, mai ales că am plătit scump biletul: cu ani din viaţă, cu aşteptări şi vise spulberate.

Această rubrică este un pamflet şi trebuie tratată ca atare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *