Gabriel Bularda, pe locul 16 în proba de 8.000 metri a Europenelor de Alergare Montană

Sâmbătă, 4 iulie, în Porto-Moniz, Portugalia, a avut loc cea de-a XIV-a ediție a Campionatului European de Alergare Montană, unde Gabriel Bularda, sportiv legitimat la CSM Dorna Vatra Dornei, club structurat de Primăria Municipiului Vatra Dornei, a sosit pe locul 16 la individual, în proba de 8.000 de metri, și pe locul 5 alături de echipa României.

bularda-leanca

Andrei Leancă a terminat cursa pentru seniori, de 12 kilometri și cu o diferență de 1.200 de metri, pe locul 53 din 66 de participanți. Echipa României a fost compusă din sportivii Mihai Fălcescu, de la Telecom Petrom Slănic Prahova, Bogya Gergely, de la CSM Cluj-Napoca, și Gabriel Bularda, de la CSM Dorna Vatra Dornei.

„Sunt încântat de evoluția lui Gabriel Bularda, care a fost cel mai mic concurent de la Campionatul European de Alergare Montană, el fiind născut în 1999. A concurat cu atleți născuți în 1996; sper ca în următoarele competiții să își ridice moralul și să facă o figură bună, astfel încât să prindă echipa României pentru Campionatul Balcanic și cel Mondial. Gabriel face naveta pentru antrenament de la Ciocănești la Vatra Dornei în fiecare zi și sperăm să găsim cât de repede un sponsor pentru a putea continua performanța”, a declarat Cristian Prâsneac, antrenor CSM Dorna Vatra Dornei.

1 comentariu publicat:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *