Astăzi13 august 2020

Rezultate excelente pentru copiii de la CSM Dorna, la Campionatul Național de la Iași

Sâmbătă, 24 mai, la Zalău, s-a desfășurat Crosul „Tenaris”, fiind unul dintre cele mai mari Crosuri din țara noastră, organizat de Federația Română de Atletism, Asociația Județeană de Atletism Sălaj și Grupul de Firme Tenaris România. În proba de 10 kilometri, Andrei Leancă a terminat pe locul întâi, la o diferență de mai mult de un minut față de următorul concurent.

andrei_leanca

Andrei Leancă, sportiv senior al Clubului Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei, a terminat cursa de zece kilometri pe primul loc, trecând linia de finish la o diferență de peste un minut față de timișoreanul Sorin Mineran, ajuns pe locul secund. Următoarea competiție care îl are pe Andrei Leancă trecut pe listele de participare este Semimaratonul Apuseni, organizat în Munții Apuseni, pe 30 mai.

Tot sâmbătă, 24 mai, la Iași, s-a desfășurat Campionatul Național de Copii, etapa pe Zona Moldovei, acolo unde micii atleți de la CSM „Dorna” Vatra Dornei au reușit calificarea în faza finală, ce urmează a fi găzduită de București, între 21 și 22 iunie.

La copii 3, Andrei Ioana a terminat pe locul al treilea proba de 300 de metri, Alexandru Prâsneac a reușit un loc trei în proba de 50 de metri și un loc doi în proba de 300 de metri, iar Florin Maloș și-a adjudecat locul secund la Greutate și primul loc la aruncarea Mingii de Oină. În proba de triatlon, primul loc a fost obținut de Mădălina Molochea. La copii 2, în proba de 500 de metri, Georgiana Haja a terminat pe locul al treilea, iar la copii 1, echipa formată din Cosmin Cojocaru, Ionel Axinte, Sebastian Stoian și Mihai Pașcan au obținut locul secund în proba de ștafetă 4×100 metri.

„Sunt mai mult decât mulțumit de evoluția lui Andrei Leancă în cursa de la Zalău. A fost o cursă mai mult de pregătire, deoarece noi ne pregătim intens pentru Campionatul European de Alergare Montană de la Porto-Moniz, din Portugalia, organizat în data de 4 iulie. Referitor la copii, este o generație foarte bună, care încetul cu încetul își formează aptitudinile necesare pentru a face performanță la un nivel cât mai înalt. Mulțumesc Primăriei Vatra Dornei pentru sprijinul acordat”, a declarat Cristian Prâsneac la finalul competiției de la Zalău.

1 comentariu publicat:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.