Evoluție bună a juniorilor de la Maxi Sport, la Turneul de fotbal de la Cluj

Grupele de fotbal 2007 și 2008, de la Maxi Sport Vatra Dornei, au participat, în perioada 22-25 mai, la Turneul Național „Fotbal a la Cluj”. Grupa 2007 a reușit să ajungă până în sferturi, după o victorie împotriva celor de la LPS Arad, un egal cu ACS Transilvania și o înfrângere cu cei de la Luceafărul Cluj. În sferturi au pierdut meciul în fața echipei ACS Tâmpa Brașov.

maxi_sport

În urma jocurilor pentru clasament, au terminat pe locul al șaptelea, din 16 echipe înscrise, obținând astfel o performanță bună, care nu trebuie trecută cu vederea. Merită felicitări și micii fotbaliști din grupa 2008 pentru efortul depus și perseverența de care au dat dovadă, obținând victorii, dar și înfrângeri la limită. LOtul participant la turneul de la Cluj a fost format din: Marius Moldovan, Bogdan Tomegea, Flavius Cohal, Ștefan Țăranu, Matei Crăciun, Robert Silion, Cezar Odochian, Iustin Pintescu, Daniel Herscovici, Evelyn Boca, Luca Văideanu, Alexandru Berculean, Alex Nacu, Antonio Sandru, Andrei Cojocaru, Teodor Spac și Răzvan Țiganetea, fiind pregătiți de prodesorii Ionel Nemeș și Mihai Vizitiu.

La finalul Turneului, toți copiii din echipele participante au fost prezenți în tribune la meciul din Liga I dintre CFR Cluj și Rapid București, accesul fiind gratuit. Mulțumiri Primăriei Municipiului Vatra Dornei Dornei, Aqua Carpaticași Auto Meister, dar și părinților pentru sprijinul acordat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *