Ziua Comunei Cârlibaba. Numeroși artiști populari cunoscuți publicului vor urca miercuri pe scenă

Comuna Cârlibaba va îmbrăca miercuri, pe 29 iunie, straiele de sărbătoare, chiar în ziua în care sunt sărbătoriți Sfinții Apostoli Petru și Pavel. Primăria și Consiliul Local Cârlibaba organizează astfel Ziua Comunei, începând cu ora 12:30, pe scenă urmând să urce numeroși artiști populari cunoscuți.

„La acest minunat eveniment este invitată toată comunitatea să petreacă și să se bucure de muzică și voie bună”, a declarat primarul Gabriel Danciu pentru presa locală.

Ziua Comunei Cârlibaba va începe, oficial, cu festivitatea de premiere a cuplurilor care aniversează 50 de ani de căsătorie, ulterior urmând să urce pe scena din comună chiar fiii satului, și anume Ansamblul Artistic „Bujorul de Munte” din Cârlibaba, începând cu ora 12:45. De la ora 13:30, pe scenă va evolua Ansamblul Artistic Profesionist „Ciprian Porumbescu”.

De la ora 15:30, în fața publicului va cânta Ana Ilca Mureșan, însoțită fiind de Ansamblul Folcloric „Balada” din Bistrița. Alături de aceștia vor evolua și soliștii Alina Ceucă, Paul Ban, Alexandra Ustini, dar și Roberta Rebrișoreanu, alături de Grupul Folcloric „Flori dumitrene”.

Marius Zgâianu, Nicoleta Hafiuc și Sorin Filip, alături de Grupul Folcloric „Flori de Bucovina” din Sadova, vor urca pe scena comunei începând cu ora 17:15. Spre seară, aproape de orele 19:00, în fața publicului va ajunge și Călin Brăteanu, alături de Taraful „Obcina”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.