Știrile zilei de27 ianuarie 2022

VIDEO. Școala Gimnazială Nr. 2 din Vatra Dornei a fost modernizată. Proiectul a depășit suma de 7 milioane de lei

Primăria Municipiului Vatra Dornei a realizat, pe 9 septembrie, recepția lucrărilor de modernizare a Școlii Gimnaziale Nr. 2 din Vatra Dornei. Proiectul în valoare de peste 7 milioane de lei a constat în anveloparea clădirii, refacerea sistemului de încălzire și nu numai. La evenimentul de recepție a lucrărilor a participat și deputatul PNL de Suceava Angelica Fădor, reprezentantul firmei de construcții Euras SRL, Mircea Lețiu, primarul Ilie Boncheș, dar și viceprimarul Marius Rîpan.

„Lucrările realizate la Școala Gimnazială Nr. 2 din Vatra Dornei au constat în ridicarea unui nou etaj, fiind vorba practic de o mansardare. S-a obținut astfel un spațiu mult mai mare. A fost schimbată toată învelitoarea peste școală, a fost realizată tencuiala pe interior, dar și la exterior, au fost făcute reparații la instalația de încălzire și la rețeaua de electricitate și au fost refăcute instalațiile sanitare. Pardoseala din sălile de clasă, de pe holuri și din toalete a fost refăcută complet. A fost vorba de o modernizare completă prin intermediul acestor lucrări și s-a dat un nou aspect școlii față de cum era înainte”, a declarat Mircea Lețiu, reprezentant al firmei de construcții Euras SRL.

Deputatul PNL de Suceava Angelica Fădor, prezent la Vatra Dornei, a luat parte la recepția lucrărilor de la Școala Nr. 2 și s-a arătat extrem de mulțumită de calitatea modernizării și a lucrărilor.

„Este o bucurie pentru mine să fiu prezentă la recepția lucrărilor de la Școala Gimnazială Nr. 2 din Vatra Dornei. Pentru administrația dorneană investițiile în infrastructura școlară reprezintă o prioritate. Investițiile în școlile din Vatra Dornei vor continua și în acest an, dar și în anii anteriori. Educația este importantă, iar pentru a avea copii educați este nevoie ca și infrastructura școlară să fie pe măsura necesităților din acest moment. Nu degeaba a primit Primăria Municipiului Vatra Dornei un premiu de excelență din partea președintelui României pentru investițiile realizate în infrastructura școlară din municipiu. Felicit și constructorul pentru că lucrările pe care astăzi le-am recepționat sunt de foarte bună calitate și nu putem decât să îi mulțumim încă o dată pentru tot ceea ce s-a realizat la această școală”, a declarat deputatul PNL de Suceava Angelica Fădor.

Primarul municipiului Vatra Dornei, Ilie Boncheș, a luat parte la recepția lucrărilor de la Școala Gimnazială Nr. 2, alături de viceprimarul Marius Rîpan și reprezentanți ai administrației, ocazie cu care a transmis dornenilor faptul că investițiile în infrastructura școlară vor continua.

„Este o zi importantă pentru dorneni și iată că investițiile în învățământul dornean continuă. Suntem încântați de faptul că totul arată foarte bine și suntem încrezători că putem începe anul școlar cu o mare bucurie pentru toți elevii, părinții și profesorii acestei școli. Cu toții au parte de condiții foarte bune de învățământ. Această investiție a depășit suma de 7 milioane de lei, fiind vorba de o modernizare a întregii școli. Ne mândrim așadar cu Școala Nr. 2, cum de altfel ne mândrim și cu Școala Nr. 1 și Școala Nr. 4, acolo unde au fost duse la bun sfârșit investiții importante în trecut. Țin să felicit firma de construcții pentru lucrările de calitate executate la Vatra Dornei, dar și pentru faptul că s-a încadrat în termen”, a declarat primarul municipiului Vatra Dornei, Ilie Boncheș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.