Știrile zilei de30 noiembrie 2021

FOTO. Un nou accident rutier grav la Poiana Stampei, cu patru mașini implicate. Trei răniți au fost duși la spital

Un nou accident rutier grav s-a petrecut în după-amiaza zilei de vineri, 10 septembrie, la Poiana Stampei. În jurul orelor 14:00, patru mașini în care se aflau în total șase persoane au fost implicate într-o coliziune destul de violentă, iar trei oameni au fost răniți. Victimele au fost transportate la Spitalul Municipal din Vatra Dornei pentru o serie de investigații medicale amănunțite.

Două mașini au fost avariate considerabil în urma impactului, una dintre ele oprindu-se într-un șanț, în timp ce a doua a fost proiectată în grădina unui localnic, după ce a fost rupt un gard din lemn.

La locul accidentului au intervenit pompierii militari de la Punctul de Lucru din Poiana Stampei, cu un modul SMURD format dintr-o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava. La fața locului au sosit în scurt timp și polițiștii care au demarat verificările pentru a fi stabilite împrejurările în care s-a produs accidentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.