Știrile zilei de27 ianuarie 2022

UPDATE. Tragedie în pădurile din Șaru Dornei. Un bărbat a fost găsit mort după ce a plecat la cules de ciuperci

Șirul evenimentelor tragice din zona de munte a județului Suceava continuă! Un bărbat din Gura Humorului, plecat la cules de ciuperci în zonele împădurite din comuna Șaru Dornei a fost găsit mort în pădure. Anterior, bărbatul a fost dat dispărut, fiindu-i anunțate semnalmentele, și căutat de polițiști ore bune în Țara Dornelor. Câteva ore mai târziu, bărbatul a fost găsit fără suflare.

UPDATE (26 iulie, 23:52). Bărbatul în vârstă de 65 de ani, care a fost dat dispărut zilele trecute într-o pădure din localitatea Șaru Dornei, a fost găsit mort într-o poiană, în jurul orei 12:30. Pe trupul bărbatului nu au fost identificate leziuni sau orice alt tip de urme care să ridice suspiciuni cu privire la decesul său. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost depus ulterior la morga Spitalului Municipal din Vatra Dornei, iar medicii au stabilit că individul a murit în urma unui atac de cord.

Un bărbat în vârstă de 65 de ani, cu domiciliul în Gura Humorului, a plecat joi, pe 22 iulie, într-o drumeție prin pădurile din comuna Șaru Dornei, de unde avea de gând să culeagă ciuperci. El plecase de unul singur de acasă, iar pe înserat încă nu revenise la domiciliu. Bărbatul, Mihalache Țocu, a fost dat dispărut vineri dimineață de polițiști, iar semnalmentele i-au fost anunțate prin toate mijloacele posibile, în speranța că va fi găsit viu și nevătămat și că va fi readus acasă.

„Poliția desfășoară activități de căutare și identificare a lui Țocu Mihalache, de 65 de ani, domiciliat în orașul Gura Humorului, județul Suceava, care la data de 22 iulie 2021 s-a deplasat într-o zonă împădurită din apropierea comunei Șaru Dornei pentru a culege ciuperci, fără a mai reveni”, anunțau reprezentanți ai Inspectoratului Județean de Poliție Suceava la acel moment.

Tot vineri, la câteva ore distanță de anunțarea dispariției sale, bărbatul a fost găsit într-o pădure din apropiere de comuna Șaru Dornei. El a fost găsit fără suflare și căzut pe o cărare. Conform informațiilor transmise până în acest moment, bărbatul nu ar fi prezentat urme de violență la nivelul corpului, fapt pentru care oamenii legii bănuiesc că a fost vorba despre o problemă medicală.

Cu toate acestea, agenții de poliție au întocmit un dosar penal, iar în același timp au dispus și efectuarea necropsiei pentru a se stabili cu exactitate cauza morții. La momentul dispariției bărbatului, polițiștii anunțaseră următoarele informații, printr-un comunicat de presă:

„Țocu Mihalache are o greutate de aproximativ 65 de kilograme, o înălțime de aproximativ 1,65 metri, fața ovală, constituție slabă, păr brunet, puțin cărunt, tuns scurt, ochi căprui, fără semne particulare. La momentul dispariției era îmbrăcat cu un hanorac textil de culoare gri, pantalon textil de culoare neagră, cizme din cauciuc de culoare verde. În cazul în care dețineți date cu privire la persoana în cauză vă rugăm să apelați la 112 sau să vă adresați celei mai apropiate unități de poliție”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.