VIDEO/FOTO. Accident rutier grav cu trei mașini implicate, la Gura Humorului. Șapte persoane transportate la UPU

Un accident rutier grav a avut loc în această dimineață la Gura Humorului. Trei autoturisme, dintre care două au fost microbuze de transport a persoanelor, au fost implicate într-o ciocnire pe DN 17. Primele informații deținute de reporterii Monitorului de Dorna arată că în incidentul rutier au fost implicate 15 persoane, dintre care cel puțin șapte au fost transportate cu ambulanța la UPU Suceava.

Incidentul rutier care a avut loc în dimineața zilei de miercuri, 30 iunie 2021, a dus la activarea Planului Roșu de Intervenție de către ISU Suceava. Cele trei autovehicule s-au ciocnit pe o trecere la nivel cu calea ferată de pe raza municipiului Gura Humorului. ISU Suceava a intervenit la fața locului cu o autospecială pentru descarcerare, patru echipaje SMURD, un echipaj ATPVM și două echipaje SAJ.

„În accident au fost implicate 15 persoane, toate fiind stabile, conștiente și cooperante. Cel puțin șapte persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din municipiul Suceava. A fost activat Planul Roșu de Intervenție”, a transmis lt. Alin Găleată, purtător de cuvânt al ISU Suceava.

Un Renault Clio, de culoare alb, un Mercedes-Benz Vito, de culoare alb, și un Volkswagen Transporter, de culoare gri, au fost implicate în accidentul rutier de la Gura Humorului. În urma intervenției autorităților, carosabilul a fost sablat, iar traficul a fost eliberat pe ambele sensuri de circulație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *