Știrile zilei de30 noiembrie 2021

Maraton de tenis cu piciorul sub Dealul Feleacului din Cluj-Napoca. Black Hill Vatra Dornei, laureata rundei a doua

Amânată în urmă cu două săptămâni din cauza vremii nefavorabile, runda a doua a Campionatului de Tenis cu Piciorul, organizat de Asociația Județeană de Fotbal-Tenis Bihor, s-a desfășurat în condiții optime în ziua de duminică, 6 iunie 2021, pe terenul Bazei Transilvania din Cluj-Napoca.

O vreme însorită de vară i-a așteptat pe jucătorii celor șapte echipe participante, care au jucat în sistem „fiecare cu fiecare”, rezultând un maraton sportiv de aproape nouă ore, cu 21 de partide. Ghinioniștii rundei au fost cei din Dumbrăvița care, după primele trei partide disputate, au trebuit să renunțe din cauza unei accidentări, pierzând toate jocurile cu 6-0. Disputa pentru primul loc a fost și de această dată acerbă, între liderul Black Hill Vatra Dornei și campioana en titre Tengo Salonta.

Întărită cu jucătorii orădeni, vicecampionii ediției trecute, formația din Vatra Dornei i-a învins și de această dată pe salontani, lipsiți fiind de aportul a trei jucători de bază, care iau parte la Campionatul Național. Black Hill a câștigat cu 4-2, repetând performanța din finala primei etape.

Salontanii au mai cedat puncte și în duelul cu gazdele de la JSF Cluj-Napoca, după un joc spectaculos încheiat la egalitate, 3-3. Chiar dacă nu a prins loc pe podium, JSF Cluj-Napoca se află într-o creștere evidentă de formă și se anunță o candidată pentru locurile fruntașe în clasamentul general. În urma punctelor acumulate în primele două runde, Black Hill Vatra Dornei are un avans de 5 puncte în fața Tengo, iar timișorenii, clujenii și juniorii salontani se luptă pentru ocuparea locului trei.

„Apreciez efortul jucătorilor de a susține un număr mai mare de jocuri pe o vreme foarte caldă. Felicit toți participanții și consider că împreună am făcut o propagandă bună tenisului cu piciorul. Asta este intenția noastră, ca împreună să dezvoltăm acest sport. Mulțumesc echipei JSF pentru organizare și colegilor mei pentru efortul depus”, a afirmat președintele AJFT Bihor, Vasile Sorean.

Campionatul de Tenis cu Piciorul va continua pe data de 26 iunie 2021 cu etapa programată pe meleaguri bănățene, gazda fiind aleasă dintre echipele din Timișoara și Dumbrăvița.

„Postura de lider ne onorează și ne face să muncim din ce în ce mai mult pentru a ne menține această clasare. Ne bucurăm foarte mult de faptul că prin aceste rezultate putem să punem în lumină sportul dornean”, declară Paul Boncheș, căpitanul echipei Black Hill Vatra Dornei.

Rezultate consemnate la etapa a doua, de la Cluj-Napoca

Tengo Salonta – Junii Sătmarului – scor 6-0
Tengo Juniori – Junii Sătmarului – scor 3-3
Black Hill Vatra Dornei – Tengo Salonta – scor 4-2
Tengo Salonta – Tengo Juniori – scor 6-0
Tengo Juniori – Black Hill Vatra Dornei – scor 1-5
Dumbrăvița – Tengo Salonta – scor 0-6
Tengo Juniori – Dumbrăvița – scor 6-0

Black Hill Vatra Dornei – Dumbrăvița – scor 6-0
Tengo Juniori – JSF Cluj-Napoca – scor 2-4
JSF Cluj-Napoca – Timișoara – scor 2-4
Dumbrăvița – JSF Cluj-Napoca – scor 0-6
Junii Sătmarului – Dumbrăvița – scor 6-0
Dumbrăvița – Timișoara – scor 0-6
Timișoara – Junii Sătmarului – scor 5-1

Junii Satu Mare – Black Hill Vatra Dornei – scor 0-6
Timișoara – Black Hill Vatra Dornei – scor 2-4
Black Hill Vatra Dornei – JSF Cluj-Napoca – scor 5-1
JSF Cluj-Napoca – Junii Sătmarului – scor 5-1
Tengo Salonta – Timișoara – scor 5-1
Timișoara – Tengo Juniori – scor 6-0
JSF Cluj-Napoca – Tengo Salonta – scor 3-3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.