Un accident cu trei mașini a fost provocat de un șofer beat pe strada Argestru din Vatra Dornei

Un șofer care s-a urcat la volan după ce a consumat băuturi alcoolice a provocat un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule, pe strada Argestru din Vatra Dornei. Un comunicat de presă emis de IPJ Suceava arată că sâmbătă, 10 aprilie 2021, la ora 20:09, Poliția Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată telefonic prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 cu privire la un incident rutier soldat cu pagube materiale.

Verificările făcute de agenții de poliție arată că un tânăr în vârstă de 25 de ani, cu domiciliul în comuna Iacobeni, a condus un autoturism din direcția Câmpulung Moldovenesc spre Vatra Dornei, iar într-o curbă la stânga a pătruns pe sensul opus de mers și a acroșat partea stângă din spate a unei remorci tractate de o mașină condusă de un bărbat din municipiul Iași.

În urma impactului, autovehiculul condus de tânărul de 25 de ani a acroșat o altă mașină care circula pe sensul opus de mers și care era condusă de un bărbat cu domiciliul în comuna Dorna Arini. Comunicatul de presă publicat de IPJ Suceava mai arată că accidentul rutier nu a fost soldat cu victime.

Bărbatul în vârstă de 25 de ani prezenta halenă alcoolică, iar la solicitarea polițiștilor de a fi testat cu aparatul etilotest acesta a răspuns negativ. Mai mult decât atât, tânărul a refuzat să îi fie prelevate și probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, după ce a fost examinat de personalul medical din cadrul Spitalului Municipal din Vatra Dornei.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de „Refuzul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.