Șapte medalii câștigate de CSM Dorna la Concursul Național „Cupa 1 Decembrie” de la Bacău

Atletismul dornean are viitor, iar acest fapt este demonstrat și de rezultatele recente obținute de sportivii legitimați la Clubul Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei la Concursul Național „Cupa 1 Decembrie”, desfășurat la Bacău zilele trecute. Atleții au dat dovadă de o pregătire exemplară și s-au întors acasă cu un total de șapte medalii, dintre care trei de aur, una de argint și trei de bronz.

În proba de 800 de metri, la categoria Juniori I băieți, sportivul Alexandru Prâsneac a obținut locul întâi, în timp ce Claudia Ionela Costiuc s-a clasat pe primul loc în probele de 400 și 800 de metri la categoria Juniori III fete, iar o medalie de argint a fost câștigată de Mihai Alexandru Moroșan în proba de 1.500 de metri la categoria Juniori I băieți.

În același timp, două medalii de bronz au fost cucerite de sportiva Denisa Kore în probele de 400 și 800 de metri la categoria Juniori III fete, iar o altă medalie de bronz a fost obținută de Robert Petru Kore în proba de 800 de metri la categoria Juniori I băieți.

Profesorul Cristian Prâsneac a declarat pentru Monitorul de Dorna: „Ne aflăm într-o perioadă în care ne pregătim pentru sezonul de sală din 2021, iar rezultatele obținute de sportivii de la CSM Dorna sunt binevenite pentru moralul nostru, al tuturor. Îi felicit pe toți cei care au concurat la Bacău, dar și pe cei care se pregătesc intens pentru competițiile la care urmează să participăm și în anul următor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *