FOTO/VIDEO. Viceprimarul Marius Rîpan: „Au fost finalizate lucrările la parcarea nouă din zona stadionului municipal”

Primăria Vatra Dornei a anunțat că s-au finalizat lucrările la parcarea din zona stadionului municipal. Proiectul în valoare de peste 500.000 de lei a fost finanțat în întregime din bugetul local. Parcarea are o capacitate de 90 de locuri pentru autoturisme și patru locuri pentru autocare.

„Am finalizat lucrările la parcarea din fața stadionului municipal și a sălii de sport. Odată cu această lucrare, care s-a efectuat din bugetul local al primăriei în totalitate, în sumă de 545.000 de lei, am reușit să schimbăm modul în care arată locul din fața stadionului și a sălii de sport, am reușit să creăm 90 de locuri de parcare pentru autoturisme și patru locuri de parcare pentru autocare”, afirmă viceprimarul orașului Vatra Dornei, Marius Rîpan, pentru publicația Monitorul de Dorna.

În același timp, viceprimarul municipiului Vatra Dornei, Marius Rîpan, a mai adăugat faptul că „este foarte important de știut de către toți cetățenii sau persoanele care tranzitează această zonă de munte că în această parcare nu va mai fi permis traficul greu, ceea ce înseamnă că TIR-urile, camioanele sau alte autovehicule de mare tonaj nu vor mai avea acces în noua parcare”.

2 comentarii publicate:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.