Astăzi12 iulie 2020

Angelica Fădor: „În 6 luni de guvernare PNL s-a făcut mai mult decât în 6 ani de guvernare PSD”

Deputatul de Suceava al Partidului Național Liberal, Angelica Fădor, în calitate de președinte al Comisiei de Administrație din Camera Deputaților, face o serie de precizări cu privire la cele mai recente șase luni de guvernare a partidului în comparație cu guvernarea PSD din ultimii 6 ani.

„În doar șase luni, guvernul PNL a recuperat întârzieri de ani de zile. Au fost semnate contractele pentru spitalele regionale din Craiova și Iași pe care PSD a eșuat să le facă în șase ani. Au fost lansate 13 apeluri de proiecte cu finanțare europeană care cumulează peste 800 de milioane de euro. S-a evitat dezangajarea a 600 de milioane de euro încă din primele săptămâni de guvernare. România a depășit cu peste 467 de milioane de euro ținta de dezangajare. Și a fost alocat un buget de aproximativ 500 de milioane de euro din fonduri europene pentru înființarea de rețele noi de distribuție a gazelor naturale în localitățile din România”.

Președintele Comisiei de Administrație din Camera Deputaților, Angelica Fădor, mai adaugă:

„În plus, România a adoptat deja cadrul legislativ care va permite să putem absorbi bani europeni chiar din prima zi a viitorului Cadru Financiar Multianual 2021-2027. Este pentru prima dată de când România a aderat la UE când este adoptat din timp cadrul legislativ pentru viitorul exercițiu financiar”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.