Știrile zilei de30 noiembrie 2021

Două transporturi ilegale de material lemnos au fost identificate la Vatra Dornei și Iacobeni

Două cazuri de transport ilegal de material lemnos au fost identificate, la începutul lunii mai 2020, pe raza municipiului Vatra Dornei și localității Iacobeni de către polițiștii suceveni. În total, agenții de poliție au confiscat 5,03 metri cubi de material lemnos, cu o valoare totală de 1.027,47 de lei.

Conform unui comunicat de presă emis de IPJ Suceava, în cursul zilei de 4 mai 2020 a fost oprită în trafic, pe raza localității Iacobeni, o autoutilitară condusă de către o persoană de sex masculin, în vârstă de 36 de ani, cu domiciliul în orașul Dolhasca. În cadrul controlului de rutină s-a constatat că bărbatul transporta, conform avizului de însoțire, o cantitate de 1,56 metri cubi de material lemnos.

În urma controlului de pe DN 17, agenții de poliție au stabilit că în autoutilitară era transportată o cantitate reală de 2,64 metri cubi de material lemnos de molid. Conducătorul autovehiculului a fost astfel amendat, iar întreaga cantitate de cherestea, în valoare de 776,52 de lei, a fost confiscată și predată în custodie Ocolului Silvic din localitatea Iacobeni.

În același comunicat de presă emis de IPJ Suceava se menționează și depistarea unui al doilea transport ilegal de material lemnos, însă de această dată pe strada Roșu, de pe raza municipiului Vatra Dornei. Polițiștii au oprit în trafic o autoutilitară condusă de o persoană de sex masculin, în vârstă de 33 de ani, cu domiciliul în orașul Vatra Dornei.

În urma controlului desfășurat de agenții de poliție s-a constatat că bărbatul transporta o cantitate de 2,39 metri cubi de material lemnos pentru care nu avea aviz de însoțire sau documente de proveniență. Întreaga cantitate de lemn, cu o valoare totală de 250,95 de lei, a fost confiscată și predată în custodie Ocolului Silvic din municipiul Vatra Dornei, iar bărbatul a fost amendat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.