Alexandru Prâsneac, medalie de bronz la Campionatele Naționale Indoor pentru Juniori II

Atletul dornean Alexandru Prâsneac, pregătit și legitimat la Clubul Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei de către antrenorul Cristian Prâsneac, a cucerit o medalie de bronz în urma alergării în proba de 800 de metri, în cadrul Campionatelor Naționale Indoor pentru Juniori II, cu limita maximă de vârstă de 18 ani, eveniment sportiv desfășurat la București.

În cadrul evenimentului menționat, alți doi sportivi legitimați la CSM Dorna au reușit să bifeze rezultate demne de aplaudat, în urma cărora și-au trecut în CV noi reușite pe plan sportiv în cadrul evenimentelor naționale. Astfel, atleta Claudia Ionela Costiuc a reușit o clasare pe poziția a patra în proba de 800 de metri, în timp ce sportivul Andrei Ihnatiuc și-a adjudecat poziția a patra în proba de 3.000 de metri.

Antrenorul Clubului Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei, Cristian Prâsneac, a declarat pentru publicația Monitorul de Dorna: „Sunt mulțumit de evoluția sportivilor mei la acest Campionat Național, desfășurat la București”.

„Alexandru Prâsneac, fiind mai mic cu patru ani față de adversarii săi, a făcut față cu brio acestei provocări, chiar dacă pe final a fost împins de un alt sportiv și s-a clasat pe poziția a treia. Îi felicit și pe ceilalți doi sportivi dorneni pentru prestațiile avute și le doresc ca pe viitor să reușească clasări și mai bune în competițiile naționale”, a mai adăugat antrenorul.

Clubul Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei este susținut de Primăria Municipiului Vatra Dornei și Consiliul Local Vatra Dornei, alături de Black Hill Vatra Dornei și profesori de la Școala Gimnazială Nr. 4 din municipiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *