Știrile zilei de30 noiembrie 2021

Mai sunt câteva zile în care te poți înscrie la Cupa „Dorna Medical” la Schi Alpin și Snowboard (2020)

Dorna Medical, în colaborare cu Kaban, organizează Cupa „Dorna Medical” la Schi Alpin și Snowboard, ediția a V-a, în perioada 21-22 februarie 2020. Vă mai puteți înscrie la această competiție online până joi, 20 februarie 2020, ora 23:59, și inclusiv vineri, 21 februarie 2020, între orele 09:00-12:00, la baza Pârtiei Veverița, la standul amenajat în cadrul Apres Ski.

Festivitatea de premiere va avea loc pe 23 februarie 2020, în prezența organizatorilor, a oficialităților locale, reprezentanți ai instituțiilor publice, locale și județene, șefi ai instituțiilor descentralizate din zonă, precum și a sponsorilor și partenerilor media. La eveniment vor participa numeroase personalități, printre care și unele de renume (inter)național.

Proiectul Cupa „Dorna Medical” la Schi Alpin și Snowboard este unul prioritar pentru organizatori și, ca de fiecare dată în ultimii cinci ani, scopul este promovarea sănătății prin sport. Partenerii competiției, devenite deja o tradiție, sunt Primăria Municipiului Vatra Dornei, Consiliul Municipal Vatra Dornei, Salvamont Vatra Dornei, Winter Tour, Euroski Școala de Schi, Ski Stop Pârtia Veverița, SAS Adventure.

Premiile, mai mult decât tentante

Premiile, pe lângă cele oferite de Dorna Medical și Kaban, sunt mai mult decât substanțiale. În acest an, dorim să răsplătim participanții cu un premiu special. La acest premiu pot aspira toți participanții, câștigătorul fiind ales prin tombolă și recompensat cu o excursie în Madonna di Campiglio, stațiunea montană de prestigiu și interes internațional situată în Alpii Italieni.

De asemenea, locurile întâi de la fiecare categorie vor fi recompensate cu câte un voucher de reducere pentru această destinație de vis. În anul 2019, peste 160 de schiori au luptat pentru cupe și premii, însă ediția curentă se anunță cu o participare mult mai numeroasă decât în anii anteriori.

Programul complet – vineri, 21 februarie 2020:

09:00-12:00 – înscrieri la baza pârtiei la standul concursului amenajat în cadrul Apres Ski și ridicarea tricourilor;
12:00-12:10 – briefing cu toți participanții;
12:10-12:40 – recunoașterea traseului;
13:00 – startul primei manșe la schi alpin;

MENȚIUNI: după parcurgerea traseului de către ultimul participant la schi alpin se va amenaja traseul pentru proba de snowboard, urmând recunoașterea traseului, iar mai apoi se va da startul primei manșe la proba de snowboard.

Programul complet – sâmbătă, 22 februarie 2020:

10:00-10:30 – recunoașterea traseului;
11:00 – startul celei de-a doua manșe la schi alpin;

MENȚIUNI: după parcurgerea traseului de către ultimul participant la schi alpin se va amenaja traseul pentru proba de snowboard, urmând recunoașterea traseului și startul celei de-a doua manșe în proba de snowboard.

Programul complet – duminică, 23 februarie 2020:

12:00 – festivitatea de premiere pe scena „Serbărilor Zăpezii”, din Parcul Municipal

Concurenţii vor fi împărțiți în 7 grupe pentru schi alpin, în funcție de vârsta împlinită la data concursului, și o grupă pentru snowboard. În cadrul fiecărei grupe vor fi două subgrupe (feminin și masculin). Pentru schi alpin vor fi organizate 5 grupe la feminin și 7 grupe la masculin, astfel:

grupe la masculin, schi alpin: 5–7 ani, 8–11 ani, 12–15 ani, 16-20 ani, 21-35 ani, 36–55 ani și 56+ ani;
grupe la feminin, schi alpin: 5–7 ani, 8-11 ani, 12-15 ani, 16-20 ani și 21+ ani;
grupe pentru proba de snowboard: open feminin și open masculin;

Dorna Medical și Kaban îi încurajează pe toți iubitorii sporturilor de iarnă, indiferent de vârstă, să își testeze limitele, dar mai ales să facă mișcare. Vă reamintim că „Bucuriile Zăpezii”, „Serbările Zăpezii” cum a fost redefinit evenimentul organizat de Primăria Vatra Dornei, a ajuns la cea de-a 37-a ediție și ne onorează pentru al cincilea an consecutiv apartenența la această manifestare.

Cupa „Dorna Medical” la Schi Alpin și Snowboard, ediția a V-a, va fi susținută și în acest an de partenerii media: Orion Media Vatra Dornei, Antena 1, Radio Dorna, Bucovina TV, TV Plus Suceava, AS TV, Impact FM, BucoWina Plus, Radio Transilvania și Ziarul Răsunetul. Mai multe detalii despre înscriere puteți afla pe pagina de Facebook a companiei Dorna Medical și pe cupa.dornamedical.ro. Elevii participanți vor primi adeverințe sau învoiri pentru școală în baza numărului de înscriere în concurs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.