Serie de rezultate pozitive înregistrată de CSM Dorna la un concurs de atletism din Slovacia

Duminică, 26 ianuarie 2020, la Bratislava, în Slovacia, a avut loc un puternic concurs internațional de atletism, denumit Meeting International Elan Indoor, acolo unde au fost prezenți sportivi din 28 de țări, printre care s-au numărat și sportivi legitimați la Clubul Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei.

La finalul competiției, sportivii care au reprezentat CSM Dorna s-au întors acasă cu o serie de rezultate pozitive. La categoria Juniori II, sportivul Mihai Alexandru Moroșan a cucerit medalia de aur în proba de 800 de metri. La aceeași categorie, Juniori II, tânărul sportiv Andrei Ihnatiuc, dublu-legitimat la CSM Dorna și CSS Rădăuți, și-a trecut în CV un rezultat „personal best” în proba de 3.000 de metri, trecând linia de sosire pe poziția a doua.

O mare surpriză a fost adusă în lumina reflectoarelor de către sportivul Alexandru Prâsneac, care a cucerit o medalie de aur în cadrul unei probe de categoria Juniori III. La aceeași categorie, atleta Claudia Ionela Costiuc a terminat o cursă pe primul loc, adjudecând o nouă medalie de aur pentru clubul dornean.

Cristian Prâsneac, antrenorul sportivilor de la CSM Dorna, a declarat pentru Monitorul de Dorna: „Mă declar extrem de încântat de rezultatele obținute de tinerii pe care îi antrenez. Alexandru Prâsneac a reușit un rezultat mare atât pentru țară, cât și pentru club, în timp ce Alexandru Mihai Moroșan și-a adjudecat un „personal best” și pare să aibă drumul deschis pentru participarea la Campionatul European de Juniori II din Italia”.

„O altă surpriză plăcută a fost cea realizată de Claudia Ionela Costiuc, care a obținut un rezultate foarte bun având în vedere că a alergat cu puțin timp după operația pe care a suferit-o la picior, ea revenind la antrenamente cu mai puțin de o lună înainte de această competiție. Mulțumesc pentru această deplasare celor de la AQUA Carpatica, Coloana Center și Black Hill Vatra Dornei”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.