Astăzi6 iunie 2020

Primăria Vatra Dornei a anunțat perioada desfășurării Serbărilor Zăpezii din anul 2020

Primăria Municipiului Vatra Dornei a anunțat perioada de desfășurare a ediției de anul acesta a „Serbărilor Zăpezii”. Conform celor declarate de către primarul orașului, Ilie Boncheș, pentru publicația Monitorul de Dorna, ediția de anul acesta va avea loc la mijlocul lunii viitoare, între 14 și 16 februarie.

„După o ediție reușită a etapei de Cupă Mondială la Sanie pe Pistă Naturală, cu bucurie pregătim cea de-a XXXVI-a ediție a Serbărilor Zăpezii, unul dintre cele mai longevive şi cunoscute evenimente de acest tip la nivel naţional din sezonul de iarnă! Anul acesta îi așteptăm pe toți cei care vor să se bucure de serbări între 14 și 16 februarie la Vatra Dornei”.

În debutul ediției din acest an, pe pârtia de schi Veverița va avea loc şi tradiţionalul Concurs de Schi Alpin, adresat tuturor categoriilor de vârstă, organizat în parteneriat cu Clubul Sportiv Şcolar, Clubul Sporturilor de Iarnă şi Clubul Copiilor.

„Anul acesta pregătim și un concurs de ski, vrem să angrenăm cât mai mulți pasionați ai sporturilor de iarnă, vom avea și o categorie dedicată snowboard-ului, iar la ski vom premia skiorii pe 12-13 categorii de vârstă”, a completat viceprimarul orașului, Marius Rîpan.

Spectacolele de la scenă, amplasată pe aleea principală din Parcul Municipal din Vatra Dornei vor debuta vineri și sâmbătă de la ora 19:00, iar cel de duminică (folclor) de la ora 14:00. Artiștii invitați vor fi anuntați în perioada următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.