Astăzi23 octombrie 2020

Top 100 cele mai bune seriale care pot fi urmărite pe Netflix chiar acum

Fiecare dintre cele 25 cele mai bune seriale de pe Netflix au fost căutate pe IMDb, iar ordinea a fost realizată după notele acordate de persoanele care au urmărit fiecare producție în parte. De altfel, este posibil ca nu toate titlurile bune și foarte bune de pe Netflix să se regăsească în această listă.

1. Breaking Bad (2008-2013)

Dramă premiată cu două statuete Primetime Emmy, serialul prezintă povestea lui Walter, un profesor de chimie care, lovit în plin de criza de la mijlocul vieții, cea mai gravă criză din câte s-au văzut vreodată, începe să încalce legea prin fapte de o gravitate din ce în ce mai mare, printre care se numără și fabricarea drogurilor.

2. Our Planet (2019)

Filmul în episoade prezintă splendoarea locului extraordinar care ne este tuturor cămin. Folosind tehnologie de ultimă oră, serialul a fost filmat în întregime în format Ultra HD în peste 50 de țări din lume. De la junglele exotice, la adâncul oceanelor, seria prezintă ceea ce ne leagă pe toți, natura.

3. Rick and Morty (2013-?)

Rick, un om de știință strălucit, dependent de băuturile alcoolice, alături de Morty, nepotul timid și fricos, are parte de aventuri dintre cele mai nebunești într-o mulțime de alte lumi și universuri.

4. Sherlock (2010-?)

Un serial britanic de televiziune ale cărui palpitante aventuri au loc în secolul XXI. Remake-ul este produs de Hartswood Films pentru BBC Wales, alături de WGBH Boston. Producția este o actualizare contemporană a povestirii lui Arthur Conan Doyle, a faimosului detectiv Sherlock Holmes, rol interpretat de Benedict Cumberbatch, alături de prietenul său Watson, interpretat de M. Freeman.

5. When They See Us (2019-?)

Mini-seria de patru episoade, o producție proprie a celor de la Netflix, prezintă cronica unui dosar celebru din Statele Unite ale Americii, la finalul căruia un grup de cinci tineri de culoare au fost condamnați la închisoare pentru un caz de viol.

6. Friends (1994-2004)

Serialul prezintă viețile lui Joey, Rachel, Monica, Phoebe, Chandler și Ross, șase prieteni care se luptă să supraviețuiască pe cont propriu în lumea dură din Manhattan. Totul începe în momentul în care Joey o cere pe Rachel în căsătorie, accidental. Iar în mod neașteptat, Rachel îi acceptă propunerea. Rachel, Ross și Joey se trezesc într-o încurcătură din care trebuie neapărat să iasă. Aceștia găsesc în scurt timp și rezolvarea, să nu mai existe cereri în căsătorie în grupul lor.

7. Stranger Things (2016-?)

Într-un oraș mic, unde toată lumea se cunoaște, un incident ciudat lansează un lanț de evenimente care conduc la dispariția unui copil. Agenții guvernamentale secrete și forțe supranaturale aparent răuvoitoare ajung în oraș, în timp ce localnicii încep să înțeleagă că există ceva înfricoșător în oraș.

8. Black Mirror (2011-?)

Serialul britanic analizează societatea modernă, în special consecințele neașteptate ale tehnologiei. Episoadele sunt independente și, de obicei, au loc într-o realitate alternativă sau în viitorul apropiat, adesea cu un ton întunecat și satiric, deși unele episoade sunt mai experimentale și mai ușoare.

9. House of Cards (2013-2018)

Serialul reprezintă o dramă politică americana care se bazează pe romanul cu același nume a lui Michael Dobbs. Plasat în zilele noastre, în Washington DC, seria spune povestea lui Frank Underwood, liderului democrat al Camerei Reprezentanților din Congres, care decide să se răzbune pe cei care l-au trădat după ce noul președinte îi refuză numirea în postul de secretar de stat.

10. Narcos (2015-2017)

Serialul creat de cei de la Netflix prezintă povestea adevărată a expansiunii și creșterii influenței cartelurilor drogurilor în lume, dar și a eforturilor autorităților de a le ține piept în cadrul unui conflict sângeros. Seria surprinde numeroasele forțe implicate în lupta antidrog, sistemul judiciar, poliția, societatea și luptele pentru controlul cocainei, una dintre cele mai prețioase mărfuri din lume.

Restul listei de seriale de pe Netflix poate fi accesată pe site-ul celor de la Raftul cu Filme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.