Angelica Fădor după respingerea proiectului Autostrăzii Nordului: „PSD-ALDE continuă să lupte fără ruşine împotriva dezvoltării zonei Moldovei”

scris de Redacţia
în Politică
11 apr. 2019
11 apr. 2019, ora 11:40

Deputatul PNL de Suceava Angelica Fădor a declarat ieri, după ce parlamentarii PSD şi ALDE au respins proiectul Autostrăzii Nordului, că cele două formaţiuni politice sunt împotriva dezvoltării României. Angelica Fădor consideră că majoritatea parlamentară PSD-ALDE continuă să lupte „fără ruşine” împotriva dezvoltării zonei Moldovei, dar şi a restului ţării.

„Iată că, după ce au alocat o sumă infimă pentru autostrada Unirii, Iaşi-Tg. Mureş, parlamentarii PSD şi ALDE au votat în Comisia pentru administraţie publică şi amenajarea teritoriului şi în Comisia juridică, de disciplină şi imunităţi împotriva construirii Autostrăzii Nordului, Suceava-Satu Mare, cu toate că proiectul de lege este semnat de parlamentari din toate formaţiunile politice. Atitudinea majorităţii parlamentare este de a bloca orice proiect de dezvoltare a ţării deşi, la televizor şi la tribuna Parlamentului, se arată ca fiind mari patrioţi”, a spus Angelica Fădor.

Parlamentarul liberal a adăugat că PSD este patriot doar pe sutele de mii de bannere instalate în întreaga ţară, pentru că, în fapt, tot ceea ce face acest partid este împotriva ţării şi a cetăţenilor plătitori de taxe şi impozite.

„Mă întreb dacă nu cumva unii din conducerea PSD consideră o acţiune antinaţională dorinţa românilor de a se construi o autostradă care să se conecteze la sistemul de autostrăzi al Europei şi că aceasta ar fi chiar periculoasă”, a precizat deputatul PNL de Suceava.

Angelica Fădor a mai afirmat că realizarea unei infrastructuri de comunicaţii rutiere moderne, rapide şi sigure, care să lege milioane de locuitori din nordul ţării cu Occidentul, ar putea contribui semnificativ la dezvoltarea României pe termen lung prin accesul populaţiei şi al mediului de afaceri la reţeaua de transport şi susţinerea dezvoltării regiunilor cu potenţial de creştere economică.

„O asemenea realizare ar trebui să fie obiectivul fiecărei guvernări. Din păcate, Guvernul PSD-ALDE nu este interesat de proiectele care aduc bunăstare, ci îşi propune să menţină ţara în sărăcie, într-o nesiguranţă continuă a cetăţenilor pentru ziua de mâine, pentru a putea fi mai uşor de controlat electoral prin ajutoare sociale”, a subliniat Fădor.

Deputatul liberal consideră că prin blocarea proiectelor de dezvoltare, PSD-ALDE nu face altceva decât să împingă românii spre alte ţări europene, care vor putea să le asigure condiţii decente de viaţă.

„Declaraţiile mincinoase ale celor de la PSD şi ALDE prin care îşi declară grija faţă de cetăţenii ţării sunt contrazise zi de zi de acţiunile prin care aceştia distrug orice speranţă la un viitor mai bun, amanetând viaţa generaţiilor următoare prin împrumuturi cu dobânzi uriaşe, fără ca acestea să se reflecte în proiecte majore de dezvoltare a infrastructurii. Astfel, pare să fie sloganul guvernării PSD-ALDE, care refuză cu încăpăţânare orice proiect care înseamnă o viaţă mai bună pentru cetăţean şi care va determina dezvoltarea ţării pe care, din păcate, încă o gestionează”, a încheiat Angelica Fădor.

Scrie un comentariu la articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.