CSM Dorna, medalii de aur și argint la Campionatul Național de Atletism de la Bacău

scris de Ciprian Pardău
în Sport
24 mart. 2019
24 mart. 2019, ora 19:40

Sâmbătă și duminică, în perioada 16-17 martie 2019, în municipiul Bacău s-a desfășurat evenimentul sportiv Campionatul Național de Atletism la categoria Juniori 3, desfășurat în sală (indoor). Clubul Sportiv Municipal Dorna (CSM Dorna), finanțat de către Consiliul Local Vatra Dornei și Primăria Municipiului Vatra Dornei, a luat parte la această competiție de atletism și a obținut o serie de rezultate notabile.

Astfel, sportivul Robert Petru Kore a devenit campion național la proba de 1.500 de metri și a cucerit locul al patrulea în proba de 800 de metri. Tânăra sportivă Claudia Ionela Costiuc a devenit vicecampion național în proba de 800 de metri și a reușit să termine proba de 1.500 de metri pe poziția a patra.

Cristian Prâsneac, antrenorul Clubului Sportiv Municipal Dorna, afirmă pentru publicația online Monitorul de Dorna: „Mă mulțumește evoluția sportivilor dorneni de la acest Campionat Național și îmi pun toată încrederea în ambii atleți că pot realiza performanțe și mai mari în viitorul apropiat. Greul de acum începe și cred că dacă vor fi serioși pot ajunge nume importante în atletismul românesc și, cine știe, și în cel internațional”.

Scrie un comentariu la articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.