Sportivii de la CSM Dorna au cucerit opt medalii la evenimentul Crosul Sucevei

Evenimentul sportiv Crosul Sucevei a ajuns la cea de-a patra ediție, aceasta desfășurându-se în centrul municipiului Suceava în ziua de duminică, 23 septembrie 2018. La linia de start s-au aliniat peste 600 de participanți care au participat la un total de 12 probe. Clubul Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei a fost prezent la concursul sportiv și a reușit să aducă acasă un total de opt medalii.

Participanții la ediția din anul 2018 a Crosului Sucevei au alergat pe un traseu care a pornit de pe esplanada Casei de Cultură, fiind continuat pe străzile Nicolae Bălcescu, Mihai Viteazul, Aleea Anastasie Crimca, Policlinică, Ștefan cel Mare, Ana Ipătescu, trecând pe la giratoriu, linia de sosire fiind stabilită pe strada Nicolae Bălcescu.

La categoria Copii II, dornenii Denisa Kore și Andreea Sârbu au câștigat o medalie de aur, respectiv o medalie de bronz, în timp ce Andrei Capră a cucerit medalia de argint la categoria Copii II. La Copii I, sportivul Alexandru Prâsneac și-a adjudecat prima poziție, iar tot la Copii I primul loc a fost câștigat de Claudia Ionela Costiuc.

Primele două locuri din categoria Juniori II au fost adjudecate de sportivii Iulian Pop și Sorin Valentin Ilucă, în timp ce la Juniori I dorneanul Cătălin Sebastian Lescan a ocupat prima poziție și a cucerit o medalie de aur.

Cristian Prâsneac, antrenorul celor șapte dorneni care au luat parte la Crosul Toamnei din județul Vrancea, a declarat pentru Monitorul de Dorna: „Sunt bucuros de modul în care au evoluat sportivii mei. Am adus acasă o mulțime de medalii, fapt pentru care nu putem decât să mulțumim Primăriei Vatra Dornei pentru sprijin”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.