Nouă medalii de aur, argint și bronz pentru CSM Dorna la Crosul Toamnei și într-un concurs din Germania

Duminică, pe 30 septembrie 2018, în localitatea Panciu, din județul Vrancea, s-a desfășurat cea de-a patra ediție a Concursului Național „Crosul Toamnei”, la linia de start fiind prezenți și mai mulți atleți de la Clubul Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei.

La finalul evenimentului sportiv, nu mai puțin de șapte dorneni au reușit să își adjudece medalii și să urce pe locurile de podium. Astfel, Alexandru Prâsneac a cucerit medalia de aur la categoria Copii I în proba de 2.000 de metri, în timp ce Denisa Kore a urcat pe primul loc la Copii II în proba de 1.000 de metri.

Sportivul Cosmin Kore a câștigat primul loc în categoria Copii III în proba de 800 de metri, iar Claudia Ionela Costiuc s-a poziționat pe locul secund la Juniori III în proba de 3.000 de metri. Tot locul al treilea i-a revenit și atletului Andrei Capră la categoria Copii II în proba de 1.000 de metri, în timp ce Andreea Sârbu și-a adjudecat o medalie de bronz la Copii II în proba de 1.000 de metri.

Cristian Prâsneac, antrenorul celor șapte dorneni care au luat parte la Crosul Toamnei din județul Vrancea, a declarat pentru Monitorul de Dorna: „Sunt încântat de evoluția sportivilor mei. Ne aflăm în perioada de acumulare de volum și rezultate, iar cu aceste rezultate sper să ne apropiem tot mai mult de vârful de formă pe care mi-l doresc”.

Tot pe 30 septembrie 2018, doi sportivi de la CSM Dorna au luat startul, în Germania, în localitatea Erfurt, probei de 10.000 de metri. Primele două locuri au fost cucerite de dorneni, aceștia întorcându-se acasă cu două medalii de aur și de argint foarte importante. Atletul Andrei Dorin Rusu a reușit să ocupe prima poziție, în timp ce Cătălin Liscan s-a clasat pe locul secund.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.