Șase medalii de aur și argint pentru CSM Dorna la Campionatul de Copii de la Iași

scris de Ciprian Pardău
în Sport
29 mai 2018
29 mai 2018, ora 11:29

Luni, pe 28 mai 2018, la Iași s-a desfășurat Campionatul Național de Copii 1, 2 și 3, etapa pe zonă, competiție sportivă la care a luat parte și o serie de sportivi legitimați la Clubul Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei, club structurat și finanțat de către Primăria Municipiului Vatra Dornei și Consiliul Local. Rezultatele cu care atleții s-au întors acasă sunt de lăudat, iar noi le vom detalia în cele ce urmează.

Denisa Kore a câștigat două medalii de aur după cucerirea locurilor întâi în probele de 500 și 150 de metri. Alexandru Prâsneac s-a întors și el acasă cu o medalie de aur și cu una de argint după participarea la probele de 800 și 300 de metri, în timp ce Claudia Ionela Costiuc și-a adjudecat două medali de argint după ce a terminat pe poziția secundă în ambele probe de 800 și 300 de metri.

Antrenorul celor trei sportivi, Cristian Prâsneac, a declarat pentru Monitorul de Dorna:

„Am plecat spre Iași cu așteptări mult mai mari în ceea ce privește rezultatele pe care urma să le obținem. Pentru noi, sosirea Claudiei Costiuc pe locul al doilea este un eșec, ea fiind campioană națională de sală la proba de 800 de metri. Acest rezultat se datorează și faptului că organizatorii au decalat programul cu o oră, iar sportiva mea nu a avut timpul necesar pentru o încălzire adecvată”.

Antrenorul dornean a mai precizat: „Sunt mândru de rezultatul obținut de Alexandru Prâsneac în proba de 800 de metri. În momentul de față, în România, deține cel mai bun timp al probei, în anul 2018, la nivelul categoriei sale de vârstă. Sperăm ca la Campionatul Național de Copii 1, 2 și 3 de la București, la etapa finală de pe 9-10 iunie, să obținem o medalie valoroasă pentru clubul nostru. Iar referitor la rezultatele obținute de Denisa Kore nu pot spune decât că mă bucur să observ că traversează o perioadă foarte bună”.

Clubul Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei este finanțat de Primăria Municipiului Vatra Dornei și Consiliul Local și susținut de sponsorii Aqua Carpatica, Coloana Center, West Oximoron, Casa Bucovineană, Vila Iulia și Hotel Silva.

Scrie un comentariu la articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.