Gabriel Bularda, argint la Campionatul Balcanic de Alergare Montană din Serbia

scris de Ciprian Pardău
în Sport
18 mai 2018
18 mai 2018, ora 12:12

Sâmbătă, pe 5 mai 2018, sportivul dornean Gabriel Bularda, legitimat la Clubul Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei, a luat startul Campionatului Balcanic de Alergare Montană, competiție sportivă organizată și desfășurată în localitatea Vrnjacka Banya din Serbia. Atletul a reușit să se întoarcă acasă cu o medalie de argint obținută împreună cu selecționata țării noastre.

În clasamentul general al competiției, sportivii care au făcut parte din echipa României au reușit să ocupe următoarele locuri. Astfel, Cătălin Tocilă, legitimat la LPS Suceava și SCM Gloria Buzău, antrenat de profesorul Toader Flămându, s-a clasat pe locul al patrulea, în timp ce locul al cincilea a fost adjudecat de Gabriel Bularda, legitimat la CSM Dorna și antrenat de profesorul Cristian Prâsneac.

Poziția a șaptea a fost obținută de Marius Rădoi, legitimat la CS Atletics Slănic Prahova și CSM Dorna, în timp ce locul al nouălea a fost obținut de sportivul Cătălin Liscan, legitimat la LPS Botoșani.

„Se vede o oarecare lipsă de pregătire în prestațiile recente avute de Gabriel Bularda. Motivul ar fi încercarea de transfer la CS Botoșani, acolo unde nu a avut parte de o pregătire specifică, iar rezultatele din perioada recentă confirmă această teorie. Sper să fie un duș rece pentru sportivul meu, să își pună câteva semne de întrebare și să se antreneze corespunzător pentru Campionatul European de Alergare Montană, de pe 1 iunie 2018, la Skopje, în Macedonia. Este nevoie de muncă multă și serioasă pentru a reuși să își apere titlul de campion european, titlu pe care l-a câștigat în anul 2017”, afirmă Cristian Prâsneac pentru Monitorul de Dorna.

Clubul Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei este finanțat de Primăria Municipiului Vatra Dornei și Consiliul Local și susținut de sponsorii Aqua Carpatica, Coloana Center, West Oximoron, Casa Bucovineană, Vila Iulia și Hotel Silva.

Scrie un comentariu la articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.