Trei medalii și un loc al patrulea pentru sportivii CSM Dorna, la Cluj-Napoca

scris de Ciprian Pardău
în Sport
13 mai 2018
13 mai 2018, ora 13:38

Arena sportivă din Cluj-Napoca, cunoscută sub numele de Cluj Arena, a găzduit duminică, pe 6 mai 2018, Concursul Național de Atletism „Ziua Mondială a Atletismului”, un eveniment sportiv organizat de către Consiliul Județean Cluj, Consiliul Local Cluj-Napoca, Federația Română de Atletism și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Cluj.

Startul probelor a fost luat de sportivi legitimați la categoriile Juniori II, Juniori III și Copii I, veniți din partea cluburilor sportive din zona de nord-vest a țării, dar și din partea altor cluburi din țara noastră. La competiția sportivă au luat parte mai mulți sportivi legitimați la Clubul Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei, care s-au întors acasă cu trei medalii, una de aur, una de argint și una de bronz, dar și cu un loc al patrulea.

Astfel, Claudia Ionela Costiuc a reușit să se claseze pe prima poziție și să își adjudece medalia de aur în proba de 800 de metri, la Copii I, în timp ce Alexandru Prâsneac a reușit să se poziționeze pe locul secund în proba de 800 de metri, la categoria Copii I.

Alexandru Mihai Moroșan a terminat pe locul al treilea în cadrul probei de 400 de metri, la categoria Juniori III, și a reușit să aducă acasă medalia de bronz, în timp ce Robert Petru Kore a obținut locul al patrulea în proba de 3.000 de metri, la categoria Juniori III.

Antrenorul celor patru sportivi prezenți duminică la Cluj-Napoca, dar și principalul îndrumător al atleților de la CSM Dorna, a declarat pentru Monitorul de Dorna: „Sunt mulțumit de rezultatele pe care am reușit să le obținem astăzi. Trei medalii și un loc al patrulea sunt rezultate demne de aplaudat pentru o mână de copii care au bifat, anul acesta, prima lor cursă în aer liber. Mă declar mulțumit, de asemenea, și de timpii pe care sportivii mei au reușit să îi scoată în cadrul probelor la care au participat”.

Clubul Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei este finanțat de Primăria Municipiului Vatra Dornei și Consiliul Local și susținut de sponsorii Aqua Carpatica, Coloana Center, West Oximoron, Casa Bucovineană, Vila Iulia și Hotel Silva.

Scrie un comentariu la articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.