Campanie de ecologizare și împădurire organizată la Dorna Candrenilor

scris de Viorica Costea
24 apr. 2018
24 apr. 2018, ora 11:19

Elevii clasei a IX-a A de la Liceul Tehnologic din Dorna Candrenilor au participat miercuri, pe 18 aprilie 2018, la acțiunea de împădurire organizată de Ocolul Silvic din comună, dând astfel dovadă de un spirit civic demn de aplaudat și de urmat. Prin această acțiune de voluntariat se încearcă salvarea și ocrotirea pădurilor, dar și contribuirea la înbunătățirea calității mediului prin împădurire.

Elevii au mai participat și la acțiunea de ecologizare, organizată în parteneriat cu Ocolul Silvic Dorna Candrenilor. Scopul acestor acțiuni este de a responsabiliza generația tânără cu privire la rolul pe care îl au în protejarea mediului înconjurător. Generațiile viitoare trebuie să ocrotească și să iubească pădurea, care este considerată izvor de oxigen, dar și aurul verde al planetei.

Despre acțiunea de ecologizare a vorbit și primarul Dănuț Candrea:

Dacă fiecare dintre noi ar planta un copac, pustiul ar deveni pădure pentru următoarele generații. Pădurea este o podoabă a naturii. Reprezintă viață! Prin toate calitățile ei merită să fie cunoscută, îngrijită și regenerată.

Scrie un comentariu la articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.