Aur pentru CSM Dorna la Campionatul Național de Sală la Copii de la București

scris de Ciprian Pardău
în Sport
4 apr. 2018
4 apr. 2018, ora 21:54

Vineri, pe 30 martie 2018, la București s-a desfășurat ultima finală a Campionatului Național de Sală la Copii 1, 2 și 3. La evenimentul sportiv a luat parte și unul dintre atleții legitimați ai Clubului Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei, club structurat de către Consiliul Local și Primăria municipiului Vatra Dornei.

Claudia Ionela Costiuc, elevă a Liceului Tehnologic „Liviu Suhar” din Iacobeni, a luat startul probei de 800 de metri, pe care a și reușit să o câștige și să își adjudece medalia de aur. Sportiva a fost foarte aproape de obținerea unei medalii și în urma participării la proba de 200 de metri, însă a fost dezavantajată de selecția în grupa mai slabă a probei.

„Claudia a fost foarte aproape de o medalie și în proba de 200 de metri. Dacă ar fi fost pusă în prima serie de sportivi, cred că ar fi putut să se întoarcă acasă cu încă o medalie de aur, însă a nimerit în grupa mai slabă și a fost mai dificil să scoată un timp cât mai bun”, a declarat Cristian Prâsneac, antrenor al CSM Dorna.

Referitor la strategia pregătită de acasă pentru evenimentul sportiv de la București, antrenorul clubului sportiv din Vatra Dornei a declarat: „Am studiat destul de mult timp cursele făcute de adversarii noștri și am reușit să le identificăm slăbiciunile, strategie care ne-a adus această medalie. Sunt extrem de mulțumit de evoluția sportivei mele, care s-a luptat de la egal la egal cu campioana și vicecampioana naționale de anul trecut”.

Antrenorul Clubului Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei, Cristian Prâsneac, are mare încredere în sportiva Claudia Ionela Costiuc, care face zilnic naveta pe traseul Mestecăniș – Iacobeni – Mestecăniș pentru a ajunge la școală, dar și naveta pe traseul Mestecăniș – Vatra Dornei și retur pentru a participa la antrenamentele clubului.

CSM Dorna participă, pe 14 aprilie 2018, la Botoșani, la finalele pe țară ale Campionatului Național de Juniori 2 și 3 Copii și 1, 2, 3 Cros, acolo unde se dorește adjudecarea a cel puțin două medalii. Clubul Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei este finanțat de Primăria municipiului Vatra Dornei și Consiliul Local și susținut de sponsorii Aqua Carpatica, Coloana Center, West Oximoron, Casa Bucovineană, Vila Iulia și Hotel Silva.

Scrie un comentariu la articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.