Știrile zilei de18 ianuarie 2022

Patru medalii pentru CSM Dorna la Campionatul Național de Copii 1, 2 și 3

Sâmbătă și duminică, pe 10 și 11 martie 2018, la Bacău a avut loc Campionatul Național de Copii 1, 2 și 3 Indoor, etapa pe zonă. La evenimentul sportiv au luat parte și mai mulți atleți de la Clubul Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei, susținut de Primărie și Consiliul Local. Tinerii dorneni au reușit să aducă acasă patru medalii, dintre care două de aur, una de argint și una de bronz.

Claudia Ionela Costiuc a reușit să cucerească două medalii de aur în cadrul probelor de 800 și 1.500 de metri, la categoria Copii 1, în timp ce Denisa Kore a câștigat medalia de argint în proba de 200 de metri și medalia de bronz în proba de 600 de metri, ambele la categoria Copii 2. Foarte aproape de o medalie a fost și atletul Alexandru Prâsneac, care a terminat pe poziția a patra proba de 800 de metri.

„Mă declarat mulțumit de victoriile sportivei Claudia Costiuc, care a început să practice atletismul în luna noiembrie, anul trecut, și care arată că are un potențial uriaș. Zilnic face naveta de la Mestecăniș la Iacobeni pentru a merge la școală, dar și de până la Vatra Dornei pentru a se antrena. Nici cu performanțele celorlalți doi sportivi nu îmi este deloc rușine. Am reușit să obținem o medalie de argint, una de bronz și un loc patru, toate fiind rezultate de apreciat. Îmi felicit sportivii și îi încurajez să muncească și mai mult pentru rezultate cât mai bune”, afirmă Cristian Prâsneac.

Sportivii de la CSM Dorna vor lua parte, pe 20 martie 2018, la București, la finala competiției, acolo unde speră la obținerea unei medalii cât mai strălucitoare. Clubul Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei este susținut de Primăria municipiului Vatra Dornei și Consiliul Local, dar și de sponsorii Aqua Carpatica, Coloana Center, West Oximoron, Casa Bucovineană și Vila Iulia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.