Un tânăr din Vatra Dornei și-a dus mașina la reparat, dar mecanicul a vândut-o la fier vechi

scris de Ciprian Pardău
10 mart. 2018
10 mart. 2018, ora 13:41

Un bărbat din municipiul Vatra Dornei și-a dus mașina la reparat la un service auto din oraș, însă mecanicul nu plănuia să execute lucrarea, ci să vândă autoturismul la fier vechi. Persoana păgubită a făcut o plângere la Poliția municipiului Vatra Dornei.

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, domiciliat în municipiul Vatra Dornei, constatând că are probleme cu autoturismul aflat în proprietate personală, l-a dus la un service auto din oraș și l-a lăsat pe mâna mecanicului, urmând să se întoarcă în momentul în care lucrarea ar fi fost dusă la bun sfârșit. Însă mecanicul nu a fost de aceeași părere, alegând să vândă mașina la fier vechi în loc să o repare și să o restituie proprietarului.

Tânărul de 23 de ani a lăsat la respectivul service autovehiculul Volkswagen Golf în luna noiembrie 2017, iar de lucrare urma să se ocupe un mecanic în vârstă de 36 de ani, domiciliat și acesta în Vatra Dornei. La puțin timp, bărbatul de la atelierul auto i-a solicitat proprietarului piese auto în valoare de 2.400 de lei, stabilind că în luna martie 2018 reparația va fi finalizată.

Pe 8 martie 2018, proprietarul mașinii a aflat, prin intermediul unei cunoștințe, că autovehiculul a fost vândut după ce i-a fost tăiată cupola. Proprietarul a făcut o plângere la Poliția municipiului Vatra Dornei, iar mecanicul și-a recunoscut vina. Acesta a afirmat că „a vândut mașina la fier vechi unor cetățeni de etnie rromă, pe 6 martie”, dar și că „banii pe care i-a obținut din afacerea făcută au fost cheltuiți”.

Conform informațiilor obținute de Monitorul de Dorna, mecanicul de la atelierul auto și-a luat angajamentul că va face rost de suma de bani și o va restitui, în cel mai scurt timp posibil, persoanei păgubite. Mai mult de atât, Poliția municipiului Vatra Dornei a deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

3 comentarii publicate:

  1. Anonim spune:

    De ce nu-l controlează pe mecanic? Are autorizație de reparații sau este un excroc?

  2. Anonim spune:

    Ce om! Ăsta nu-i mecanic!

  3. Can am spune:

    Dar tu ești om? Stai și comentezi la fiecare articol. Se scrie „escroc”. Bagă la cap.

Scrie un comentariu la articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.