Astăzi27 octombrie 2020

Un bărbat din Vatra Dornei a fost prins la volan cu o alcoolemie de 1,09 mg/l

Pe 24 februarie 2018, în jurul orelor 18:40, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Suceava a oprit pentru control, pe drumul național (DN) 17, pe raza localității Ilișești, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 49 de ani, cu domiciliul în Vatra Dornei.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

3 comentarii publicate:

  1. Eu și atât

    Astă-seară eram la o terasă și am văzut cum un tip beat a stat de vorbă cu doi polițiști. În mâini ținea o sticlă cu bere și un pahar cu coniac din care a băut, iar după asta s-a urcat la volanul mașinii și a plecat cu scârțâit de roți. Cei doi nu au avut nicio treabă, ba chiar râdeau. Nu m-am putut abține să nu comentez, întrebându-l dacă poliția din Vatra Dornei este în concediu sau și-au dat toți demisia. S-au uitat urât la mine și unul dintre ei a mârâit „ce să-i faci?”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.