Știrile zilei de30 noiembrie 2021

O bătrână de 72 de ani a fost lovită de un ATV pe trotuar pe o stradă din oraș

La data de 16 februarie 2018, în jurul orelor 13:23, în timp ce conducea motociclul pe strada Oborului, din municipiului Vatra Dornei, pe fondul neatenției în conducere, un tânăr în vârstă de 22 de ani, domiciliat în județul Iași, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe trotuarul de pe sensul opus, unde a accidentat o localnică de 72 de ani care se deplasa regulamentar în calitate de pieton.

Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că numărul de înmatriculare al motociclului este fals, acesta figurând înmatriculat cu un alt număr de înmatriculare.

În urma audierilor, tânărul a declarat faptul că vehiculul a fost închiriat de la un localnic de 47 de ani pentru a efectua o excursie pe raza municipiului Vatra Dornei fără a încheia cu acesta un contract de închiriere, proprietarul recunoscând faptul că a uitat să monteze plăcuța cu numărul de înmatriculare corect pe motociclu.

Vehiculul a fost imobilizat la sediul poliției până la soluționarea cercetărilor. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămarea corporală din culpă” și „punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare”, ce va fi soluţionat procedural.

7 comentarii publicate:

 1. Murphy

  Localnica în cauzaăera doamna Rodica Ulea și a decedat la Spitalul Județean Suceava. Dumnezeu să o odihnească în pace! Netotul ăla cu ATV-ul trebuie judecat pentru crimă, iar cel care a închiriat ATV-ul pentru complicitate!

 2. Haiducul

  Vreau să-l anunț pe Murphy că pe 28 februarie 2018 este invitat la doamna Ulea la un ceai.

 3. Haiducul

  Să dăm cărțile pe față! Doamna Ulea nu a decedat! A ieșit și din spital! Bineînțeles că se simte mai bine, dar la vârsta ei e o perioadă foarte grea.

 4. Can am

  Am o întrebare pentru Murphy. Realizezi că și tu poți fi tras la răspundere pentru afirmația făcută aici legat de decesul doamnei accidentate Realitatea este alta. Doamna Ulea este acasă, iar legat de dosarele penale: te informăm că nu se împlinesc elementele constitutive pentru întocmirea acestora. Te-am dezamăgit, recunosc. Vin și cu dovezi dacă dorești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.