Medalii de argint și bronz pentru CSM Dorna la o competiție organizată la Bacău

scris de Ciprian Pardău
în Sport
9 feb. 2018
9 feb. 2018, ora 10:35

Sâmbătă și duminică, pe 27 și 28 ianuarie 2018, la Bacău s-a organizat și desfășurat Campionatul Național de Seniori, Tineret și Juniori I, etapa a doua, eveniment sportiv la care au luat parte mai mulți atleți legitimați la Clubul Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei, club structurat și susținut de Primăria municipiului Vatra Dornei și Consiliul Local Vatra Dornei.

În proba de 3.000 de metri, la juniori I masculin, a luat startul sportivul Alexandru Miron, care a reușit să treacă linia de final pe poziția a doua și să își adjudece medalia de argint. În proba de 800 de metri, la juniori I feminin, a luat startul atleta Claudia Costiuc, care a terminat pe poziția a treia. Claudia Costiuc a început să practice atletism acum câteva luni, iar de atunci evoluția sa este constantă și dă dovadă de un caracter puternic de la o competiție la alta.

Clubul Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei este susținut de sponsorii Aqua Carpatica, Coloana Center, West Oximoron Vatra Dornei, Casa Bucovineană și Vila Iulia.

Scrie un comentariu la articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.