Localnic din Dorna Candrenilor prins în timp ce transporta ilegal material lemnos

scris de Redacţia
30 ian. 2018
30 ian. 2018, ora 12:44

În ziua de vineri, pe 26 ianuarie 2018, în jurul orelor 17:00, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei a oprit pentru control, pe DN 17, pe raza comunei Dorna Candrenilor, autoutilitara condusă de un bărbat în vârstă de 55 de ani, domiciliat în comună, care transporta material lemnos.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține documente legale de proveniență și transport a materialului lemnos, motiv pentru care s-a solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care în urma inventarierii au stabilit faptul că șoferul autovehiculului transporta ilegal cantitatea de 1,66 metri cubi de material lemnos de foc de esență molid și fag.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2010, iar materialul lemnos, în valoare de 212 lei, a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Dorna Candrenilor.

6 comentarii publicate:

 1. Anonimus spune:

  Cei mai proști polițiști sunt în bazinul Dornelor!

 2. Anonimul spune:

  Infracțiune importantă? E vorba de 1,66 metri cub de lemn de foc din resturi de exploatare!

 3. Alexu spune:

  Nu mai postați astfel de capturi! E o valoare prea mică!

 4. Ciprian spune:

  Abuz de putere! Oameni buni, pentru 1 metru cub? În loc să îi vâneze pe ăia care transportă si fură sute de metri cubi, se laudă că au prins și ei un om cu un amărât de metru cub de resturi.

 5. Gelu Menumorut spune:

  Cei care fac trafic la greu au bani să dea șpagă și sunt lăsați în pace, amărâtul ăla care își ducea niște resturi de lemn acasă ca să își încălzească ciolanele a fost săltat de milițieni ca să aibă și ei activitate.

 6. Dornean spune:

  Domnilor polițiști, de ce nu-i prindeți pe cei care transportă ilegal cu platforma cantități mari? Sunteți buni de o premiere!

Scrie un comentariu la articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.