Un tânăr care conducea fără permis, depistat pe o stradă din Vatra Dornei

scris de Redacţia
7 ian. 2018
7 ian. 2018, ora 15:46

Pe 6 ianuarie 2018, la orele 01:40, o patrulă din cadrul Poliţiei Municipiului Vatra Dornei, Compartimentul Rutier, în timp ce efectua serviciul de supraveghere şi control trafic în cadrul unei acţiuni pe linie de alcool a oprit pe strada Negreşti din municipiu, autoturismul condus de un bărbat de 28 ani din Vatra Dornei, acesta posedând permis de conducere provizoriu emis de autorităţile din Marea Britanie fără drept de circulaţie pe teritoriul României, iar la testarea cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Autoturismul i-a fost încredinţat spre a fi condus de către un tânăr de 25 ani din aceeași localitate, deşi acesta cunoştea faptul că nu posedă permis de conducere valabil pentru a conduce autovehicule pe teritoriul României. Faţă de această situaţie s-a procedat la începerea urmăririi penale faţă de fapta de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” şi „încredinţare”.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală conform articolului 335, alineatul 1 şi articolului 335, alineatul 3 din Codul Penal în vigoare.

Scrie un comentariu la articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.