Astăzi8 martie 2021

Cinci medalii pentru CSM Dorna la un concurs național de atletism pentru copii

Sfârșitul de duminică care tocmai a trecut, cel al zilelor de 16 și 17 decembrie 2017, a fost weekend-ul în care la Bacău s-a desfășurat Concursul Național de Atletism „Cupa de iarnă pentru copii”, dedicat juniorilor I, II și III. La evenimentul sportiv au luat parte mai mulți mici atleți de la Clubul Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei, iar rezultatele au însumat un total de cinci medalii.

Claudia Costiuc a reușit să câștige două medalii de aur în probele de 800 și 1.500 de metri la categoria copii I, în timp ce Denisa Kore a terminat proba de 200 de metri la copii III pe prima poziție și s-a întors acasă cu o medalie de aur. Alte două medalii, de această dată de bronz, au fost câștigate de Robert Petru Kore în proba de 800 de metri la copii I și Alexandru Prâsneac, în proba de 600 de metri.

„Claudia Costiuc face atletism de mai puțin de o lună de zile, însă consider că are potențial și poate să ajungă o mare atletă. Îi felicit pe toți cei care au participat, în special pe copii, însă și pe părinții care ne-au acordat tot sprijinul necesar și care ori de câte ori este nevoie fac posibile antrenamentele noastre de pe Mestecăniș”, afirmă Cristian Prâsneac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.