Știrile zilei de5 decembrie 2023

Peste 30 de televizoare pentru clienții Agro-Ardeal. Ce oferte sunt în această săptămână?

V-am spus că cei care aleg magazinele Agro-Ardeal au numai de câștigat! Săptămâna aceasta, 32 de clienți au mers acasă cu un televizor după ce au făcut cumpărături din magazinele producătorului local! Ofertele aduse de lansarea noului brand „Dor de Bistrița” continuă! Află ce produse și promoții noi găsești în magazine.

Clienți fericiți și în această săptămână în magazinele Agro-Ardeal. După ce au făcut cumpărături luni din magazine, 32 de clienți, care au avut cele mai mari bonuri în magazine, au primit câte un televizor din partea producătorului local. Vezi în video de mai jos imagini cu fericiții câștigători.

„Dor de Bistrița” este noua gamă de produse tradiționale lansată de Agro-Ardeal, o provocare imensă a producătorului local de la Orheiu Bistriței, care și-a propus să aducă pe masa consumatorilor preparate tradiționale în care să folosească 100 la sută carne. De exemplu, de joi, 14 decembrie, veți găsi în magazinele Agro-Ardeal noul „Salam de vară uscat dublu afumat”. La prepararea acestui produs premium se folosesc 130 grame de carne pentru a produce 100 grame de salam.

Promoția „Cel mai bun preț din orașul tău” continuă și în această săptămână! Astfel, ceafa de porc va avea vineri și sâmbătă, 15-16 decembrie 2017, cel mai bun preț din oraș! Rămâi aproape și fă o vizită în magazine să nu pierzi această ofertă, de neratat în aceste zile în care nu puțini sunt cei care vor să-și prepare singuri, în casă, preparatele tradiționale de porc pentru masa de Crăciun.

Tot vineri și sâmbătă, toți clienții care fac cumpărături de mai mult de 200 lei vor primi cadou „Crenvurști pentru copiii tăi”, fără adaos de E-uri și făcuți din 100% carne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *