Astăzi27 noiembrie 2020

Interviu cu Stelian Chiforescu despre reabilitarea Cazinoului și alte proiecte

Omul de afaceri dornean Stelian Chiforescu, vicepreședintele Aqua Carpatica și patronul hotelului Dorna, dar și consilier pe fonduri europene al primarului municipiului Vatra Dornei, Ilie Boncheș, este invitatul celei mai recente ediții a emisiunii „Punctul pe Orion”, difuzată de postul local Orion TV.

În cadrul interviului acordat jurnalistului și profesorului Mihai Cioată, omul de afaceri detaliază proiectul de reabilitare și consolidare a clădirii Cazinoului din Vatra Dornei, monument istoric cu o maximă importanță pentru comunitatea locală, care a fost lăsat de izbeliște vreme de mai mulți ani fără ca cineva să îi acorde atenția de care era nevoie. Mai mult de atât, Stelian Chiforescu trece în revistă toate proiectele majore pe care Primăria urmează să le implementeze la Vatra Dornei.

Urmărește interviul video cu omul de afaceri Stelian Chiforescu:

Nu uita să te abonezi la canalul nostru de YouTube pentru a fi primul care află când publicăm noi interviuri, emisiuni de radio și televiziune și materiale video de la diverse evenimente.

3 comentarii publicate:

  1. Carmina

    În sfârșit am înțeles situația orașului! Cum este posibil ca Asociația 1 să aibă asemenea datorie fără a se lua masuri? De asemenea, acum organigrama este supraîncărcată cu persoane care nu își justifică salariile! Oricum, interviul trebuie dat la ore de maximă audiență pentru a se înțelege problemele orașului.

  2. Ovidiu

    Axa 7.1, axa 3.2! Fii, domnule, explicit și cu răbdare explică să înțeleagă tot omul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.