Astăzi8 martie 2021

Coliziune frontală între două mașini la Vatra Dornei. Un rănit a fost dus la spital

Duminică, 3 decembrie 2017, în jurul orelor 13:13, în timp ce conducea autovehiculul pe strada Unirii din municipiul Vatra Dornei, din cauza vitezei excesive, un bărbat în vâstă de 33 de ani, domiciliat în orașul Vatra Dornei, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe contrasens, acolo unde a intrat în coliziune frontală cu o mașină condusă regulamentar de un bărbat în vârstă de 62 de ani, domiciliat în comuna Dorna Arini.

Accidentul rutier a dus la rănirea ușoară a conducătorului auto în vârstă de 62 de ani. În urma apelului prin intermediul Serviciului Unic de Urgență 112, la fața locului a intervenit o ambulanță care l-a transportat pe bătrân la Spitalul Municipal Vatra Dornei, cea mai apropiată unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Agenții de poliție i-au testat pe cei doi conducători auto cu aparatul etilotest, însă rezultatele au fost negative. La spital li s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei exacte. Poliția a deschis un dosar penal în urma incidentului rutier, urmând să fie soluționat procedural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.