Știrile zilei de18 ianuarie 2022

VIDEO. Ziua Națională a României a fost sărbătorită la Dorna Candrenilor

1 Decembrie, Ziua Națională a României a fost sărbătorită în Țara Dornelor nu doar în Municipiul Vatra Dornei, acolo unde au defilat militari ai Batalionului 17 Vânători de Munte „Dragoș Vodă” și Detașamentului de Pompieri din oraș, ci și în comuna Dorna Candrenilor, acolo unde primar este Dănuț Candrea, cel care este invitatul celei mai recente ediții a emisiunii Punctul pe Orion, difuzată pe Orion TV și realizată de Mihai Cioată.

La Dorna Candrenilor, Liceul Tehnologic din comună a organizat, la inițiativa Sânzianei Rosus, coregraful Ansamblului Folcloric „Plai Bucovinean”, și a elevilor care studiază în această unitate de învățământ un eveniment de tip flash mob cu ocazia zilei de 1 Decembrie, Ziua Națională a României și a românilor de pretutindeni. În organizare s-au implicat atât profesorii liceului din Dorna Candrenilor, cât și directorul Pârvu Valentina.

Primăria Comunei Dorna Candrenilor, prin Consiliul Local, a susținut această inițiativă în frunte cu primarul Dănuț Candrea. Evenimentul organizat în comuna bucovineană a constat în participarea elevilor și a tuturor celor prezenți în cadrul unei hore de mari dimensiuni, dar și în prezentarea importanței de a fi un bun român și de a ne cunoaște istoria.

În jur de 300 de persoane au luat parte la această manifestare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.