O femeie de 61 de ani a fost găsită decedată în curtea vilei Cembra din Vatra Dornei

scris de Ciprian Pardău
31 oct. 2017
31 oct. 2017, ora 18:32

UPDATE 1 noiembrie, orele 14:30: Conform celor declarate de Niculiță Amor, comandant împuternicit Șef al Poliției Municipiului Vatra Dornei, femeia în vârstă de 61 de ani găsită fără suflare în foișorul din curtea vilei Cembra, de pe strada Mihai Eminescu din municipiu, a decedat din cauza hipotermiei cu circa două sau trei zile înainte de a fi găsită. Femeia se afla în vederea Poliției Vatra Dornei ca persoană care locuiește pe străzi.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Marți, 31 octombrie 2017, în jurul orelor 15:00, Jandarmeria Vatra Dornei a fost sesizată de către un grup de copii cu privire la găsirea unei persoane de sex feminin decedate în zona Runc a municipiului. Un echipaj al Jandarmeriei plecat în recunoaștere a confirmat informațiile primite și a anunțat mai departe Poliția Municipiului Vatra Dornei prin Serviciul Unic de Urgențe 112.

Din primele cercetări efectuate la fața locului s-a aflat că este vorba despre găsirea unei persoane decedate în foișorul din curtea vilei Cembra, de pe strada Mihai Eminescu. Persoana în cauză a fost identificată ca fiind Viorica P., în vârstă de 61 de ani și domiciliată în satul Gura Negrii din comuna Dorna Arini. La momentul sosirii echipajului Poliției Municipiului Vatra Dornei, femeia a fost găsită dezbrăcată de la brâu în jos, în timp ce restul hainelor erau sfâșiate.

Din declarația unui paramedic al ISU Bucovina reiese că decesul ar fi avut loc în urmă cu aproximativ două sau trei zile. În momentul de față, Poliția Municipiului Vatra Dornei ia în calcul mai multe infracțiuni cu privire la acest caz, fapt pentru care s-a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă cu autor necunoscut.

Scrie un comentariu la articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.