Andrei Dorin Rusu, declarat cel mai bun sportiv la Gala Balcanică de Atletism 2017

scris de Ciprian Pardău
în Sport
28 oct. 2017
28 oct. 2017, ora 15:02

Joi, 26 octombrie 2017, în localitatea Stara Zagora din Bulgaria, a avut loc Gala Balcanică la Atletism aferentă anului în curs. Sub egida sigle balcanice se regăsesc un număr total de 18 țări, printre care se numără și țara noastră. În cadrul Galei Balcanice de Atletism au fost premiate două persoane din cadrul Clubului Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei.

Andrei Dorin Rusu, sportiv legitimat la CSM Dorna, a fost premiat la categoria juniori masculin, fiind declarat cel mai bun sportiv pentru activitatea din cursul anului 2017. Antrenorul său, Cristian Prâsneac, a fost premiat la categoria antrenori, fiind numit cel mai bun antrenor pentru activitatea din cursul aceluiași an.

„Mă bucur să văd că un club mic ca cel din orașul Vatra Dornei este capabil să obțină astfel de rezultate pe plan internațional. Ne bucurăm să vedem că activitatea CSM Dorna este apreciată la nivel balcanic. Andrei Dorin Rusu merită pe deplin premiul acordat în această seară mai ales pentru rezultatele recente. Merită să menționez titlul de vicecampion mondial la alergare montană cu echipa României la Premana (Italia), titlul de campion european la 10.000 de metri la Grosseto (Italia) și medalia de bronz la 5.000 de metri la Campionatul European, dar și titlul de campion balcanic la 1.500 de metri la Istanbul (Turcia)”, afirmă Cristian Prâsneac, antrenor al CSM Dorna.

Andrei Dorin Rusu urmează să participe la Campionatul Balcanic de Cros din Canakkale (Turcia) pe 18 noiembrie și la Campionatul European de Cros de la Samorin (Slovacia) pe 10 decembrie.

Scrie un comentariu la articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.