Doi bărbați din Poiana Stampei au fost găsiți decedați în condiții suspecte

scris de Ciprian Pardău
11 oct. 2017
11 oct. 2017, ora 21:41

Două persoane de sex masculin au fost găsite, pe 9 octombrie 2017, decedate pe raza comunei Poiana Stampei. Autoritățile au fost anunțate prin intermediul Serviciului Unic de Urgență 112, de două ori la rând, despre faptul că doi bărbați au fost găsiți fără suflare în două locuri din comuna Poiana Stampei. Din primele informații oferite de Poliție rezultă că ambele persoane ar fi consumat băuturi alcoolice înainte.

La data de 9 octombrie, la orele 08:15, Poliția Municipiului Vatra Dornei a fost anunțată prin intermediul Serviciului Unic de Urgență 112 despre faptul că în stația de autobuz din centrul comunei Poiana Stampei a fost găsit decedată o persoană de sex masculin. Cercetările făcute au arătat că la data de 8 octombrie, undeva după orele 18:00, Solomon P., în vârstă de 77 de ani, domiciliat în comună, a consumat băuturi alcoolice la mai multe localuri din centru, iar apoi s-a adăpostit de ploaie pe timpul nopții în stația de autobuz.

În dimineața zilei de 9 octombrie la fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD, iar medicii nu au mai putut decât să constate decesul bărbatului de 77 de ani. Cadavrul acestuia a fost ridicat și depus la morga Spitalului Municipal Vatra Dornei, urmând să fie efectuată necropsia și stabilirea exactă a cauzei decesului. Poliția Municipiului Vatra Dornei a întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă.

În aceeași zi, pe 9 octombrie 2017, prin intermediul Serviciului Unic de Urgență 112 a fost anunțată găsirea unei a doua persoane decedate pe raza comunei Poiana Stampei. Apelul telefonic efectuat la orele 16:37 a indicat găsirea unui bărbat decedat pe malul drept al râului Dorna. Autoritățile deplasate la fața locului au stabilit decesul persoanei de sex masculin și starea avansată de putrefacție.

Bărbatul în vârstă de 36 de ani, domiciliat în localitatea Poiana Stampei, avea hainele îmbibate cu apă și noroi. Asupra sa s-au găsit o carte de identitate, care indica numele de Ilie P., un pachet de țigări și o brichetă. În urma cercetărilor efectuate de Poliție s-a stabilit că bărbatul a participat, pe 2 octombrie, la nunta unui prieten. La finalul petrecerii, persoana de 36 de ani a rămas peste noapte la prietenul său..

Ilie P. a lucrat în cursul acestui an ca muncitor necalificat în Irlanda, iar la finalul lunii august s-a întors în țară. Cadavrul acestuia a fost ridicat de la fața locului și depus la morga Spitalului Municipiului Vatra Dornei, urmând să fie efectuată necropsia și stabilirea exactă a cauzei decesului. Poliția Municipiului Vatra Dornei a întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, arată Obiectiv de Suceava.

Scrie un comentariu la articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.