Astăzi8 martie 2021

FOTO. O autoutilitară s-a răsturnat într-o râpă de 30 de metri la Poiana Stampei

Un accident rutier grav a avut loc pe DN 17 sâmbătă dimineață, 7 octombrie 2017, pe raza localității Poiana Stampei din județul Suceava. O autoutilitară încărcată cu marfă diversă s-a răsturnat într-o râpă de 30 de metri adâncime. Din fericire, conducătorul auto a scăpat cu viață după ce a dat dovadă de prezență de spirit și a sărit pe fereastra autovehicului.

Din primele informații se pare că șoferul mașinii a pierdut controlul volanului din cauză că nu a adaptat viteza la condițiile de drum, fapt pentru care a ieșit în afara carosabilului și s-a răsturnat într-o râpă de circa 30 de metri adâncime. Șoferul a avut prezență de spirit și a reușit să sară pe geam înainte ca mașina să ajungă pe fundul prăpastiei și să se transforme într-un morman de fiare.

La fața locului a intervenit un echipaj de Ambulanță și unul de Poliție, însă șoferul nu a necesitat îngrijiri medicale, acesta suferind doar leziuni minore și o sperietură trainică. Pierderile de pe urma acestui incident rutier sunt doar materiale, întreaga marfă care se afla în autoutilitară fiind distrusă și împrăștiată în zonă. Vehiculul era încărcat cu făină, ulei, cafea, zahăr și alte produse de acest gen.

Poliția face acum cercetări pentru a stabili cauzele exacte de producere a incidentului rutier de la Poiana Stampei. Imaginea din articol este preluată de pe site-ul informațiata.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.