Un bărbat din Vatra Dornei a distrus un aparat de jocuri mecanice după ce a pierdut o sumă de bani

de Ciprian Pardău
27 Sep 2017
27 Sep 2017, ora 14:06
2449 vizualizări

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, domiciliat în municipiul Vatra Dornei, a fost reținut de un echipaj al Poliției Vatra Dornei și încarcerat pentru 24 de ore în arestul IPJ Suceava după ce a creat un prejudiciu în valoare de 4.600 de lei unei săli de jocuri de noroc din localitate. Individul a distrus un aparat de jocuri mecanice după ce ar fi pierdut o sumă de bani.

Duminică noapte, 24 septembrie, bărbatul de 30 de ani din Vatra Dornei a decis să joace o sumă de bani la jocurile mecanice de noroc. La scurt timp a ajuns să își piardă banii, fapt pentru care a decis să se răzbune. A ieșit din incinta sălii de jocuri de noroc, iar după o vreme s-a întors cu un obiect contondent cu care a distrus ecranul unui joc mecanic, producând un prejudiciu în valoare totală de 4.612 lei.

Angajații societății au anunțat incidentul prin intermediul serviciului unic de urgență 112, iar la fața locului s-a prezentat un echipaj al Poliției Municipiului Vatra Dornei. Agenții de poliție l-au identificat pe bărbatul de 30 de ani, acesta fiind reținut pentru 24 de ore pentru infracțiunile de distrugere, de tulburare a liniștii publice și de port sau folosirea fără drept a unor obiecte periculoase.

Un comunicat al IPJ Suceava arată că „cercetările continuă în vederea probării activității infracționale a bărbatului în vârstă de 30 de ani din municipiul Vatra Dornei, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse măsurile preventive față de acesta”, informează Monitorul de Suceava.

Scrie un comentariu la articol