S-au stabilit finaliștii Balului Bobocilor de la Liceul Teoretic „Ion Luca”

scris de Redacţia
20 sept. 2017
20 sept. 2017, ora 18:26

Club OK a găzduit preselecția finală a finaliștilor de la Balul Bobocilor al Liceului Teoretic „Ion Luca” din Vatra Dornei, 40 de boboci concurând pentru cele 14 locuri din finală.

Juriul, format din organizatori și participanți la Balul de acum trei ani, i-a supus pe semifinaliștii aleși în urma primelor preselecții, ce au avut loc la Liceul Teoretic, unor serii de probe care să-i ajute în stabilirea ierarhiei finale.

Evenimentul a fost moderat de prezentatorul Doru Bighiu de la Orion Media Vatra Dornei, cele patru probe prin care au trebuit să treacă toți bobocii fiind de prezentare, dicție, aptitudini și dans.

Fetele calificate pentru ediția din anul 2017 a Balului Bobocilor de la Liceul Teoretic „Ion Luca” din Vatra Dornei sunt, ordinea fiind aleatorie, Claudia Ștefănescu, Ioana Chiruță, Maria Druiu, Diana Elena Blihan, Antonia Filimon, Georgiana Coca Costea și Amalia Melinte. Rezerva fetelor a fost aleasă Ana Maria Chiloti.

Finaliștii pentru ediția din anul 2017 a Balului Bobocilor de la Liceul Teoretic „Ion Luca” din Vatra Dornei sunt, ordinea fiind aleatorie, Răzvan Leancă, Șerban Lucan, Petru Cosmin Țăranu, Ioan Nicoară, Constantin Pața, Mădălin Buta și Tudor Marinca. Rezerva băieților a fost ales Iustin Grigoraș.

Balul Bobocilor de la Liceul Teoretic „Ion Luca” din municipiul Vatra Dornei este programat pentru data de 20 octombrie 2017. Evenimentul va fi prezentat de către Iasmina Străchinaru și Ciprian Grigoroaea.

Scrie un comentariu la articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.