Școala de vară „Educație pentru toți” a fost organizată la Vatra Dornei

scris de Țigănetea Antița
30 Aug 2017
30 Aug 2017, ora 12:48

În perioada 7-11 august 2017, Grădinița cu Program Normal „Căsuța Poveștilor” din municipiul Vatra Dornei a găzduit cea de-a opta ediție a Școlii de Vară „Educație pentru toți”. Evenimentul s-a derulat în parteneriat cu Centrul de Resurse pentru Educație și Dezvoltare din Vatra Dornei și Asociația Regională pentru Educație și Dezvoltare din Suceava.

Copiii cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani au desfășurat activități educative și distractive cu scopul acumulării unor cunoștințe și deprinderi într-un cadru educațional organizat. S-au desfășurat activități practice, artistico-plastice, concursuri, jocuri, vizite și drumeții sub îndrumarea unor cadre didactice care au dat dovadă de competențe profesionale deosebite.

Amintim aici pe directorul adjunct Rodica Zimbru, de la Școala Gimnazială Nr. 10 din Suceava, președintele ARED Suceava, director Antița Țigănetea, profesorul Ana Maria Atănăsoaie, profesorul Ana Drăghici, de la Grădinița cu Program Normal „Căsuța poveștilor” din Vatra Dornei, și profesorul Cristina Aștefănoie, de la Grădinița cu Program Normal din Neagra Șarului.

Școala de vară „Educație pentru toți” a oferit copiilor participanți din municipiul Vatra Dornei și localitățile limitrofe o săptămână de activități educaționale în care au învățat prin joacă și s-au jucat învățând.

Scrie un comentariu la articol