VIDEO: interviu cu maestrul Grigore Leșe la Festivalul Păstrăvului de la Ciocănești

scris de Mihai Cioată
în Opinii
15 aug. 2017
15 aug. 2017, ora 20:55

Profesorul Mihai Cioată a stat de vorbă, în cadrul unui interviu-eveniment, cu maestrul Grigore Leșe. Acesta a fost invitatul special al ediției din anul 2017 a Festivalului Național al Păstrăvului de la Ciocănești, desfășurat în perioada 12-15 august în comuna Ciocănești din apropierea municipiului Vatra Dornei, județul Suceava.

„Eu nu am voce, am glas. Iar glasul l-am moștenit de la mama. Ca să clarificăm lucrurile astea, că unii mă întreabă dacă am voce, iar eu le răspund că n-am, dar mă duc să-mi fac la conservator. Eu nu trebuie să-mi fac voce pentru că așa m-o făcut mama pe lume, mi-o dat glasul. Când m-am însurat, o venit mama la nuntă și mi-o pus și mie acolo 100 de lei. Și-o zis „mă, Grigore, eu atâta îți pun că atâția bani am. Dar totuși ți-am dat și eu ceva! Mă, eu ți-am dat glasul, că numai atât am avut”, au fost cuvintele de început ale maestrului Grigore Leșe.

Urmărește întregul său interviu pe canalul de YouTube al Monitorului de Dorna. Iar dacă încă nu faci parte din comunitatea noastră, îți recomandăm să te abonezi la canalul nostru pentru a primi primul toate interviurile și materialele video realizate de noi.

2 comentarii publicate:

  1. Bucovineanul spune:

    Ce naiba? Dați ultima știre! Dorna Arini a ajuns „vedetă la TV prin Pomohaci”. Să afle „arinenii” că altfel nu ajungeau și ei vedete TV.

  2. Glumetul spune:

    Apropo, unii spun că Pomohaci a fost primit atât de bine la Dorna Arini că vine să candideze pentru funcția de primar. Jos pălăria, Dorna Arini!

Scrie un comentariu la articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.