Astăzi4 martie 2021

Emoții și bucurii la cursul festiv al absolvenților de la Liceul Tehnologic Dorna Candrenilor

Sala de festivități a Liceului Tehnologic Dorna Candrenilor a găzduit vineri, 12 mai 2017, cursul festiv al absolvenților de liceu. Bucuria de final de liceu a fost cel puțin egală cu emoțiile, dar și cu regrete că anii de liceu, atât de frumoși, s-au încheiat.

Manifestarea a fost deschisă de directorul unității de învățământ, profesor Valentina Pîrvu, apoi fiecare diriginte de la cele trei clase terminale, profesor Viorica Costea, clasa a XII-a A, profesor Florica Macovei, clasa a XII-a B, și profesor Florin Pușcașu, clasa a XII-a M, au ținut un mic discurs de absolvire, au strigat pentru ultima dată catalogul clasei, și au înmânat fiecărui absolvent diploma de absolvire, iar șeful fiecărei clase a ținut un discurs de mulțumire.

Șefa de promoție, Cristina Ungurean, a luat cuvântul mulțumind domnilor profesori, dar și colegilor pentru clipele frumoase petrecute împreună. Profesorul Viorica Costea a spus:

„Pentru absolvenții noștri se încheie un drum și începe altul. Un drum care este un mare necunoscut, dar suntem siguri că vor reuși. Dacă până acum au fost evaluați cu note, ei vor păși spre o nouă etapă, acolo unde vor fi evaluați prin realizări, etapă care trebuie abordată cu optimism, dar și cu responsabilitate”.

Pentru anul școlar 2017-2018, unitatea de învățământ a pregătit următoarea ofertă educațională: o clasă pentru tehnician în activități economice, o clasă pentru tehnician în agroturism și o clasă profesională de mecanic auto.

*fotografie via ziare.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.